Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Oil en Harley-Davidson

En Harley-Davidson motorsykkel kan bli ridd nesten i det uendelige når omsorg riktig. Selv helt opprettholde din Harley vil involvere et bredt spekter av prosedyrer, periodevis oljeskift er en av de mest vitale oppgaver som bidrar til motorsykkelen generelle helse. Under normale omstendigheter, bør oljen i din Harley motor, transmisjon og primær kjedekasse montering endres i 2500-mile trinn. Imidlertid kan utvidet ridning økter svekke oljetilførselen mye raskere. Hele prosessen er ganske grei, og bør ikke ta mer enn en og en halv time å fullføre. Du trenger
5/8-inch socket
Stikknøkkel
bunnpanne
Momentnøkkel
Strap skiftenøkkel
oljefilter
20W50 motorolje, 3 qts.
85w140 girolje eller Harley-Davidson girolje, 1 qt.
Torx T-27 skrutrekker
5W30 olje eller Harley-Davidson primære olje, 1 qt.
Vis flere instruksjoner
Motor Oil
en

Finn din Harley-Davidson motor oljepluggen. Softail modeller plassere sine dreneringsplugger langs tverrbjelken på bunnen av sine rammer, mens Touring plassere sine dreneringspluggene under overføringen, bak motoren. Alternativt Sportster modeller bruker en dreneringsslange som er plugget inn i bunnen av venstre ramme rail.
2

Fjern pluggen fra Harley-Davidson, med en 5/8-inch socket og en pipenøkkel. La motoren olje forsyning til å renne inn i en bunnpanne til strømmen er redusert til en liten vedlikeholdslading.
3

Rengjør pluggen med en klut, og deretter skru den på plass med 5/8-inch socket. Stram tappepluggen til 20 fot-pounds med en momentnøkkel.
4

Skru av oljefilteret fra fronten av motoren med en stropp skiftenøkkel, så kast den. Fjern emballasjen fra den nye olje filter, og fyll den med friskt 20W50 motorolje. Gni en liten mengde olje langs filterets tetning O-ring med fingeren.
5

Skru det nye oljefilteret på plass for hånd til den sitter forsiktig mot motoren. Stram oljefilteret en ekstra kvart omdreining for hånd.
6

Fyll Harley-Davidson oljetank med 3 qts. av 20W50 motorolje, ved hjelp av en trakt.
Transmission Oil
7

Finn overføring er bunnpluggen langs bunnen av transmisjonshuset. Skru ut pluggen med en 5/8-inch socket og en pipenøkkel. Tillate overføring oljen renne inn i en bunnpanne til det reduseres til en vedlikeholdslading.
8

Rengjør girkassen i bunnpluggen med en klut, og deretter skru den på plass med 5/8-inch socket . Stram tappepluggen til 20 fot-pounds med en momentnøkkel.
9

Fyll girkasse med en qt. av 85w140 girolje eller Harley-Davidson girolje, ved hjelp av en trakt.
Primary Fluid
10

Skru boltene fra runden clutch inspeksjon dekselet på den primære kjedekasse på den venstre side av motoren, ved hjelp av en Torx-T-27 skrutrekker. Trekk dekselet og pakningen vekk fra den primære kjedekasse.
11

Skru den lille drain bolt rett under clutch inspeksjonsluke havn med en Torx T-27 skrutrekker for å drenere væske fra den primære kjedekasse inn en bunnpannen.
12

Rengjør avløpet bolten med en butikk fille, så skru den på plass med Torx T-27 skrutrekker når flyten av den primære væsken er redusert til en vedlikeholdslading. Skru den bolten til 16 fot-pounds med en momentnøkkel.
13

Hell 1 qt. av 5W30 olje eller Harley-Davidson primære olje direkte inn i primære kjedekasse gjennom clutch inspeksjon porten.
14

Sett clutch inspeksjonsluke og pakningen på den primære kjedekasse. Skru dekselet er boltene på plass med Torx T-27 skrutrekker. Stram boltene til 10 fot-pounds med en momentnøkkel, alternerende mellom bolter i et kryss og tvers mønster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110909.html

Previous:
Next:

motorsykler