Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer en C4 Forgasser

C4 forgassere er funnet på mange eldre Kawasaki kick-starte og pull-start motorer, inkludert motorsykler, go karts, bærbare generatorer og hagearbeid utstyr. De forgassere er forhåndsinnstilt for effektiv ytelse på høyder fra havnivå til 2500 fot. Redusert atmosfærisk trykk i høyereliggende strøk begrenser luftstrømmen inn i forgasseren, noe som negativt påvirker drivstoff /luft blanding. Som et resultat, løper motoren ujevnt. Å konvertere en C4 for høyere høyder, få en forgasser kit fra en Kawasaki servicesenter eller online strømuttak basert på størrelsen av motoren. Jobben krever grunnleggende mekaniske ferdigheter og håndverktøy. Du trenger
C4 konvertering kit
Metric hex fastnøkkel
skrutrekker
Liten meisel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern luftfilteret forgasseren. Koble gassvaieren fra gasspaken på høyre side av forgasseren. Koble fra drivstoffledningen fra overgangen på undersiden av drivstoffskål, på bunnen av forgasseren. Løsne og fjern sekskantbolter på hver side av inntaket manifold flens, så ta forgasseren av motoren. Hopp over dette trinnet hvis forgasseren er allerede fjernet.
2

Løsne og fjerne fire pan-skruer på kanten av drivstoff bolle med en skrutrekker. Redd skruer og låseskiver. Grip den øvre delen av forgasseren med den ene hånden og hold den oppreist over en utility pan. Bruk den andre hånden til å trekke drivstoff bollen vekk fra undersiden av forgasseren.
3

Plasser drivstoffskålen oppreist i verktøyet pan. Hold det stødig når du tar den pakningen fra felgen for hånd eller med en liten meisel. Kast pakningen. Hvil bollen oppreist mot siden av pannen for å hindre doble flyter fra å falle ut.
4

Snu forgasseren over. Identifiser større messing hoveddysen og mindre messing pilot jet av påstemplet på den flate overflaten på hver. Fjern dysene med en skrutrekker.
5

Skru nye jetfly fra settet inn i de respektive havnene for hånd. Stram hver med skrutrekkeren.
6

Hold drivstoffskålen oppreist. Plasser den nye drivstoff-bolle pakningen fra settet på kanten av bollen, noe som gjør at den store induksjon hull på pakningen passer med induksjon porten på kanten av bollen.
7

Hold forgasseren oppreist. Monter drivstoffskål mot undersiden av forgasseren. Hold bollen på plass og snu forgasseren over. Sett de lagrede låseskiver og pan-skruer inn i kanten av bollen. Stram skruene i like store mengder for å hindre skade pakningen.
8

Inkluder den nye manifold pakningen fra kit som du monterer forgasseren på inntaket manifold med de lagrede Sekskantboltene. Sett på drivstoff linje og gassvaieren. Sett på luftfilteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111539.html

Previous:
Next:

motorsykler