Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Traffic Law i California

Motorsykkel lover variere fra stat til stat. Hjelm lover er vanligvis det første emnet brakt opp av motorsyklister, men det er mange andre lover som gjelder for rytter sikkerhetsutstyr, utstyr, forsikring og måten en motorsykkel drives på veien. Off-road motorsykler har sitt eget sett med regler. Rider Sikkerhet
Hjelm er påbudt for alle gate ryttere i California.

California loven krever hjelmer for alle ryttere og passasjerer, og en hjelm høyttaler øretelefon er tillatt i en hjelm. Ørepropper er tillatt, og øyebeskyttelse er ikke nødvendig. Det er ingen aldersbegrensninger for passasjerene.
Motorsykkel Utstyr

Nødvendige elementer for motorsykkel omfatter blinklys, en bakspeilet, dagtid bruk av frontlys og lyddempere. Hvis en passasjer, passasjersetet og fotstøtter er påkrevd. Utstyre motorsykkel med "ape hengere" er tillatt så lenge høyden på hendene når de er på håndtakene, og du sitter på motorsykkelen ikke er høyere enn seks inches over skuldrene. Tilfeldige vernerunder blir gjennomført for å bekrefte etterlevelse av lover.

Lydnivå Restriksjoner

Maksimum støynivå målt fra en avstand på 50 meter bak motorsykkelen er basert på motorsykkelens byggeår. Før 1970 er grensen 92 desibel, 1970 gjennom 1972 er 88 desibel, 1973 om 1974 er 86 desibel, 1975 gjennom 1985 er 83 desibel. Etter 1985, er støyen begrensning begrenset til 80 desibel
trafikkregler

California er den eneste staten som gjør at lane splitting;. Men er motorsyklisten trolig bli holdt ansvarlig hvis det er en ulykke mens hun kjører mellom biler.

To motorsykler kan ri ved siden av hverandre i et kjørefelt.
Rider Utdanning, lisensiering og forsikring

California har statlig finansiert rytterens utdanning, som er nødvendig for ryttere som er yngre enn 21. Rytterens utdanning ferdigstillelse kort fra andre stater godtas ikke, og en ferdighetsprøve er nødvendig for å få en motorsykkel påtegning.

Forsikring er nødvendig for California motorsyklister. For personskade, de nødvendige mengder er $ 15.000 per person og $ 30000 dekning for alle personer skadd i en enkelt ulykke. For skade på eiendom, er $ 5000 dekningen nødvendig.
Off-Road Motorsykler
Terrengkjøring har sitt eget sett med lover i California.

Hjelm er ikke påkrevd for smuss sykler, bortsett fra når de blir ridd på statlige og føderale landområder. Dirt sykler må ha eksospotter og en gnistfanger. Maksimal lydstyrke for motorsykler bygget før 1986 er 98 desibel, 1986 og senere modeller har en grense på 96 desibel. Frontlykter og baklykter er pålagt etter solnedgang. Det er ingen alder kravet, men rytteren må være i stand til å nå sykkelens kontroller.

Dirt bike må være registrert, men øyebeskyttelse, et kjøretøy tittel og en brukerlisens er ikke nødvendig å kjøre off-road .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107038.html

Previous:
Next:

motorsykler