Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få de KLX250 Louder

The Kawasaki KLX250 er en 250cc, ensylindret dirt bike for bruk både på og utenfor vei. En av de vanligste ettermarkedet oppgraderinger for enhver motorsykkel er en forestilling eksos. Standarden Kawasaki eksos er laget for utslippskontroll og drivstofføkonomi, men en ettermarkedet eksos er laget for å suge motoren mer effektivt, produsere mer hestekrefter. En hyggelig bieffekt av en ettermarkedet enhet er at ulik form og indre struktur skaper en sterkere og mer fremtredende eksos notat. Du trenger
Kompatibel ettermarkedet eksos
Phillips skrutrekker Vis
plast spatel 1/4-tommers bredde
Eksos lim
Flere Instruksjoner
1

Slipp klips på baksiden av setet og løft det opp. Fjerne det helt i orden å få tilgang luften boksen under. Finn gummi lufteslangen som fører fra toppen av luftboksen. Trekke det ut og kast den. Dette vil øke luftinntaket, som vil gi deg en høyere, mer rå lyd.
2

Bruk Phillips-skrutrekker for å løsne ringen klippet holder lyddemper til eksos downpipe under setet . Plasser braketten fester lyddemper til bakre hjelperamme. Fjern skruene som holder braketten til rammen.
3

Har en venn sitte på sykkelen for å holde den i ro. Stå bak sykkelen og grep lyddemperen med begge hender. Grip den fast og vri den frem og tilbake før du løsner det nok til å skyve den av nedløpsrøret.
4

Skyv den nye eksos inn i fundamentene til plassen okkupert av den gamle. Ikke dytt den inn på eksos downpipe ennå.
5

Plukk opp en ert størrelse mengde eksos pasta og smøre det rundt spissen av down-pipe. Plukke opp en annen ert størrelse mengde og lim den rundt innsiden av lyddemper.
6

Skyv eksos på nedløpsrøret og stram ring klippet. Sett på montering hylle for eksos.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111546.html

Previous:
Next:

motorsykler