Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Sett inn på Yoshimura TRC Carbon slip-ons

Yoshimura eksos er høy ytelse ettermarkedet erstatning for motorsykler. De forbedrer aspirasjon av motoren i forhold til standard modeller og produsere en mer behagelig eksos notat. Men lyddemperelementene innstikk som følger med disse slip ons er svært effektive, og ryttere som ønsker en durer eksos notat blir ofte skuffet. Som et resultat, er en vanlig modifikasjon for å ta ut innsatsen, øker volumet av utløpsgassen. Du trenger
Number 4 unbrakonøkkel
tre dowel eller stålrør, ca 1-tommers diameter
Vis flere instruksjoner
en

La eksos kjøle hvis motoren har vært i gang nylig. Du trenger å røre den sentrale tube av eksos som kan bli veldig varmt når sykkelen kjører. Femten til tjue minutter kule ned tiden bør være tilstrekkelig for å få motoren kjølig nok til å berøre.
2

Finn låsebolt, like under åpningen av eksos spissen. På TRC det er innfelt i en buet alkove, så det er ikke umiddelbart opplagt. Skru bolten.
3

Skyv røret eller plugg inn i hullet ved enden av eksos spissen. Du bare ønsker å presse det inn så dypt som lyddemperen går, som er bare rundt seks inches.
4

skyv mot sideveggen av lyddemperen, ved hjelp av røret som en brekkstang. Trykk hardt til den løsner. Trykk røret mot motsatt side av lyddemper for å hjelpe vrikke den gratis.
5

Fjern røret og sette inn to tommelen inn i lyddemperen. Dra den mot deg, og det skal løfte ut av eksos. Vær forsiktig når du fjerner det som det er en sving på slutten som kunne sette seg fast i hullet på tuppen av eksos.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111547.html

Previous:
Next:

motorsykler