Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Speed ​​Sensor i en Harley Sportster

Harley-Davidson Sportster 883 og 1200 modeller bruker en spesiell sensor for å oppdage motorsykkelens hastighet, noe som gir større nøyaktighet enn stålwire brukes på tidligere modeller. Dette kjøretøyet hastighetssensor er festet til motorens veivhus, bak den bakre sylinder og startmotoren. Selv om sensoren er ganske robust, kan den gå dårlig over tid, noe som resulterer i en ujevn speedometer lesing. Skifte sensoren er grei nok for de fleste Sportster eiere å fullføre på egen hånd med en grunnleggende mekaniker verktøysett. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Ta tak i toppen av dekselet på venstre side, som ligger under rytterens del av setet. Trekk de øvre kantene på dekselet bort fra rammen, og løft dekselet for å skille sin festeknast fra låsen bygget inn i motorsykkelens ramme. Sett dekselet på venstre side til side.
2

Trekk dekselet ut av Maxi-Sikringsholder, som ligger langs den positive (+) terminal-siden av batteriet. Trekk Maxi-Fuse ut av sikringsholderen å deaktivere motorsykkelens elektriske system.
3

Koble kjøretøyets hastighet sensor elektriske kontakten, som ligger bak den bakre motorsylinderen og startmotoren. Skru ut bolten å feste fartsmåleren til motorhuset ved hjelp av en umbraconøkkel. Trekk fartsmåleren rett ut av motorhuset for hånd.
4

Skyv en ny speed sensoren inn i motorhuset. Skru sensoren bolten på plass og stram det til 90 tommers-pounds med en momentnøkkel. Plugg inn fartsmåleren kontakten.
5

Skyv Maxi-Fuse inn sikringsholderen, og deretter setter sikringsboksen.
6

Sett dekselet på venstre side er lavere tappen inn i rammens låsen. Skyv sjefene på baksiden av dekselet øvre kanten og inn gummituter i motorsykkelens ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111675.html

Previous:
Next:

motorsykler