Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan vet jeg om min 2006 600 GSXR Fuel Pump virker

The drivstoffpumpe brukes av Suzukis 2006 GSX-R600 ligger innenfor motorsykkelens drivstofftanken og er ansvarlig for levering av drivstoff-injeksjon system med en jevn strøm av bensin. Under normale omstendigheter, kan drivstoffpumpen gi flere år med pålitelig service. Imidlertid kan en merkbar endring i motorsykkelens ytelse ofte tilskrives en sviktende bensinpumpe som den kjemper for å opprettholde en jevn drivstoff utgang. En total svikt vil hindre at motorsykkelen fra start i det hele tatt. Feilsøking drivstoffpumpen krever litt demontering av GSX-R600, men kan forhindre en unødvendig reparasjon. Du trenger:
4 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
pipenøkkel
Butikk håndkle
Tenger
tre føtter, klar drivstoffslangen
16-gauge elektrisk ledning
Krokodilklämmor
Fuel-safe plast målebeger
Fuel pump relay
5-gallon gass kan
drivstoffpumpe
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern forsetet bolter, som ligger under seteputene på begge sider av motorsykkel, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Løft fronten av setet opp, og dra den mot tanken til krokene under setet er fri for motorsykkelens ramme.
2

Fjern baksetet, ved hjelp av setet lås innebygd i venstre side av halen kåpe. Fjern bensintanken prop stang fra verktøysett i halen kåpen kupé.
3

Skru festeboltene fra begge ramme deksler, som ligger rett under forsetet, med en 4 mm Allen skiftenøkkel. Skyv rammen dekker mot fronten av motorsykkelen før de er fri for krokene innebygd i bunnen av drivstofftanken.
4

Skru frem drivstofftanken monteringsbolten, som ligger mellom styret og foran bensintank, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft fronten av tanken og støtte den på plass ved hjelp av prop stang.
5

Trekk drivstoffpumpen kontakten, som sitter på undersiden av drivstofftanken. Pakk en butikk håndkle rundt bensinslangen, og trekk slangen av bensinpumpen uttak med tang. Presse en 3-fots lengde på klare drivstoffslangen over bensinpumpen utløp, deretter plassere den frie enden av slangen inn i en drivstoff-safe plast målebeger.
6

Koble drivstoffpumpen er gul og rød terminalen til motorsykkelens positive batteri terminal, etterfulgt av drivstoffpumpen svarte og hvite terminal til batteriets negative terminal, ved hjelp av 16 gauge elektrisk ledning og krokodilleklemmer. Bensinpumpen vil aktivere umiddelbart og begynner å slippe ut drivstoff inn i målebegeret. Hvis drivstoffpumpen ikke aktivere, må du bytte bensinpumpe releet.
7

Koble bensinpumpe fra batteriets minuspol. Trekk ut bensinpumpe releet fra venstre side av luften boksen, nærmest bunnen av drivstofftanken. Sett inn en ny bensinpumpe relé på sin plass, deretter koble drivstoffpumpen til batteriets negative terminal. Hopp over dette trinnet hvis drivstoffpumpen aktiveres normalt.
8

Tillat drivstoffpumpen til å operere i 10 sekunder. Koble drivstoffpumpe fra batteriet, og starter med den negative terminalen, deretter den positive terminalen. Måle mengden drivstoff som slippes ut av drivstoffpumpen i løpet av sin 10-sekunders drift. Ideelt sett bør drivstoffpumpen ha kontinuerlig ført et minimum på 5,7 gram i 10 sekunder. Bensinpumpen må skiftes ut dersom utslippet var inkonsekvent eller hvis pumpen utladet mindre enn 5,6 gram av drivstoff.
9

Plasser bensinslangen i en 5-gallon gass kan og koble drivstoffpumpen til batteriet, og starter med den positive terminalen, deretter den negative terminalen, hvis drivstoffpumpen er defekt. Tømme hele innholdet i drivstofftanken i bensintanken, og koble deretter drivstoffpumpen fra batteriet. Trekk den klare bensinslangen ut av bensinpumpen uttaket med en tang. Hopp over dette trinnet hvis bensinpumpen fungerer etter hensikten.
10

Skru bensinpumpen bolter fra bunnen av drivstofftanken, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk bensinpumpen ut av tanken for hånd. Hopp over dette trinnet hvis bensinpumpen fungerer etter hensikten.
11

Påfør et tynt lag med fett på ny bensinpumpe O-ring, og skyv deretter drivstoffpumpen inn i drivstofftanken. Skru bensinpumpen montering bolter på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Stram boltene i et kryss og tvers mønster til 7 fot-pounds, med en momentnøkkel. Hopp over dette trinnet hvis bensinpumpen fungerer etter hensikten.
12

Skyv motorsykkelens bensinslangen på plass over uttaket. Plugg bensinpumpen kontakten inn i motorsykkelen ledningsnett. Fjern propellen stang og senke drivstofftanken på plass. Skru frem drivstofftanken montering bolt på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
13

Skyv rammen dekker på krokene innebygd i bunnen av drivstofftanken. Skru rammen dekker festeboltene på plass, med en 4 mm unbrakonøkkel.
14

Sett baksetet på halen, og skyv setet ned til den klikker på en låst posisjon. Sett de forsetet kroker i motorsykkelens ramme. Skru forsetet boltene på plass, med en 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111484.html

Previous:
Next:

motorsykler