Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte gaffelen Boots på en CB125

Hondas CB linje av motorsykler er kanskje den bestselgende motorsykkel avstamning i historien med dusinvis av størrelser og typer, mange laget for spesifikke markeder rundt om i verden. Den CB125, som med alle CBS, aksjer familiens egenskaper. Gaffel boot erstatning er en lignende oppgave på de fleste CBS, uavhengig av fortrengning. Du trenger:
metriske stikkontakter
metriske skiftenøkler
Butikk stå
Butikk filler
Motorsykkel stropper (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sett CB på en butikk stå med ryggen dekk stabilisert på hver side med en motorsykkel stropp, slik at fronten av sykkelen ikke kan tippe forover når forhjulet og gafler blir fjernet.
2 < p> Løsne speedometer kabelen fra fronten hub og brette den ut av veien. Det vil være en riflete eller strukturert cap-skruen som er ofte bare for hånd, holde kabelen på plass. Ellers vikle en butikk fille over cap-skruen og vri det av forsiktig med en tang. På mange CBS, må du fjerne det fra et kabel-guide - en liten ledning armatur montert til fender - å frigjøre speedometer kabelen. Guidene er lett fjernes med en Phillips skrutrekker.
3

Fjern forbremsen kabelen fra fronten kabel spaken der den festes til navet på eldre brems modeller. For å fjerne kabelen, har en medhjelper kople inn forbremsen, og deretter legge trykk på bremsen-spaken på navet som hjelperen slipper bremsen. Dette vil skape slakk i kabelenden. Som kabelen løsner, kan du skyve den sidelengs ut av håndtaket med en liten skrutrekker. På skivebremser modeller, kan det være enklere å fjerne forbremsen kabelen på spaken, frigjør det så gaflene kan gli ut.
4

Løsne de fire, trippel tre gaffel klammerskruene. Det er en på toppen og bunnen av hvert rør i trippel tree - sammenstillingen som holder gaflene til rammen. Løsne disse boltene løsner trippel treets spenning på gaffel rør.
5

Løsne de to gaffel nøtter på toppen av gaffel rør hvis modellen krever dem til å bli fjernet. Bruk en tettsittende montering socket, snarere enn en åpen fastnøkkel eller skiftenøkkel for å unngå å skade gaffel nøtter.
6

Slide hele forhjulet og gaffelen ut av trippel treet. Hvis det er for tettsittende i starten, banke forsiktig på toppen av gafler med en plast butikk klubbe, vekslende - ene, så den andre. Hvis de forblir stramt, løsne boltene mer.
7

Skyv gaffel støvlene av. Rengjør stanchion rør og topper av de lavere gaffel rør, deretter erstatte gaffel støvler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111483.html

Previous:
Next:

motorsykler