Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda CL77 Specs

The Honda CL77 motorsykkelen ble produsert 1965-1968. Det er også kjent som Honda 305 scrambler og andre varianter av disse navn og numre. Honda CL77 ble preget av sin eksosrør, som ble montert høyt på venstre side og løpe inn i en enkelt skjerf for å øke bakkeklaringen for off-road kjøring. Designet for Off-Road

CL77 Scrambler 305 var en gate sykkel designet for "noen" off-road kjøring. Det ble erklæres som sådan fra andre Honda sport sykler ved CL betegnelse i stedet for CB for street-bare motorsykler.
Høy turtall Engine

CL77 var bemerkelsesverdig for sin høye turtall motoren. Motoren redlined på 9000 rpm, mye høyere enn de lavere turtall amerikanske og europeiske motorsykkel motorer av mid-60s.
Loud Eksos Sound

Den CL77 inneholdt en høy og særpreget eksos lyd, og mange av disse syklene var utstyrt med "snus-eller-nots", en justerbar flat metall stykke som dekket enden av eksosrøret for å redusere eller øke eksos lyden under drift.
På flere Off-Road Modifikasjoner

å øke bakkeklaringen for off-road riding, inneholdt CL77 større 19-tommers hjul. Det hadde også grove trå universelle dekk, høyere håndtak og forkortede fendere.
Dimensjoner

Honda CL77 Scrambler var 79,1 inches lang og 32,3 inches høy, og hadde en akselavstand på 52,4 inches. Vekten av CL77 var 352 pounds.
Tilleggsfunksjoner

bensintanken, fendere og eksosrør av CL 77 var krom, og gasstanken omtalt gummi knee pads på begge sider av tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108781.html

Previous:
Next:

motorsykler