Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

500 Kawasaki Vulcan koblingsspak Replacement Prosedyrer

Gir klassisk cruiser styling med en lett-å-administrere 500cc motor, er Kawasaki minste Vulcan motorsykkelen en perfekt plass for nye ryttere. Dessverre, nye motorsyklister er tilbøyelige til å slippe sine motorsykler, for det meste står stille, bøyde eller brukne brems og clutch hendler er vanligvis den avslørende tegn på en ny rytter. Erstatte en skadet spak, en oppgave som bare krever noen grunnleggende verktøy, kan gjenopprette utseendet Vulcan din og øke selvtilliten din ved å slette bevis for en utilsiktet ulykke. Clutch hendel Replacement

Lag den maksimale mengden slakk på clutch kabelen ved å skru kabelen justering på clutch hendel abbor mot klokken til den sitter mot abbor. Den ekstra slakk vil tillate deg å fjerne og installere clutch hendel uten å måtte slite mot kabelen. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjern spaken bolten og mutteren på undersiden av clutch abbor og trekk clutch hendel ut av clutch abbor. Trykk ut små messing hylse i clutch hendel er montering hullet med fingeren din og lagre den for den nye spaken. På dette punktet spaken vil kun være festet til motorsykkel med en clutch-kabelen. Ta kabelen ved å skyve clutch kabelen ut av kanalen skåret i spaken og trekk kabelenden fat ut av håndtaket. Sett messing hylse inn i din nye clutch hendel og slip kabel-end fat på plass, trekker kabelen gjennom den nye spaken sin kanal. Skyv spaken til clutch abbor og fest den med spaken bolt og låsemutter. Når spaken er sikret, fjerne overflødig slakk ved å vri kabelen adjuster klokken for å stramme kabelen.
Brake Lever Replacement

Skifte bremsehendelen er faktisk mye enklere enn clutch hendel, siden du ikke trenger å hassle med en kabel. Skru eikenøtt mutter fra bunnen av bremsehendelen er monteringsbolt på master sylinder. I motsetning til clutch hendel er monteringsbolten, er bremsehendelen er bolt fjernes med en flat skrutrekker. Når bolten er fjernet, kan spaken trekkes fri fra hovedsylinderen. Setter inn nye bremsehendelen inn master sylinderen og skru monteringsbolten og eikenøtt mutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106869.html

Previous:
Next:

motorsykler