Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Typer av 2-takts olje

En to-takts motor er en forbrenningsmotor som oppnår i to revolusjoner hva en fire-takts motor gjør i fire omdreininger. Forbrenningsmotorer har fire forskjellige sykluser: inntak, kompresjon, strøm og eksos. To slag klarer å kombinere inntak slag med utløps-slag, og kompresjonsslaget med arbeidstakt. De har ikke ventil tog og stole på olje blandes i bensin for å smøre arbeider deler, spesielt i veivhuset. Castor Oil

Mens de fleste av dagens to-takts oljer er laget av enten petroleum, syntetiske oljer eller en kombinasjon, er lakserolje laget av trinse bønner. Fordi to-takts-olje blir blandet med gass og oljen brennes som brensel, to-takts motorer avgir en tydelig lukt. Motorsykkel racing fans ofte forbinder lukten av "bean oil" med vintage racing motorsykler, som det pleide å være standard for racing to slag.
Syntetisk olje

base for syntetisk olje ikke er avledet fra stoffer som finnes i naturen, slik som petroleum eller råolje. Basen i syntetisk olje er menneskeskapte. Som de fleste motoroljer, har syntetisk olje også en rekke tilsetningsstoffer. Tilsetningsstoffene ikke utgjør mye av oljen i volum, de er først og fremst brukes til å holde drivstoff og oljerester fra å dø på motordeler. De fleste tilsetningsstoffer er i hovedsak løsemidler.
Blended Oil

Blended bruke totaktsoljer blandinger av petroleumsprodukter baser med syntetiske baser. Trenden går mot syntetiske oljer, så blandede oljer er generelt så dyrt som syntetisk. Uavhengig av kostnadene, er nesten alle av dagens totaktsoljer høyt utviklet. Blandede oljer er også sannsynlig å ha en rekke kjemiske tilsetningsstoffer for å gjennomføre renhold av motor og utførelsen av oljen.
Transmission and Other Oil
p Det er viktig å huske at ikke all olje i en totakts maskin brukes i forbrenningskammeret. To slag har mange bevegelige deler fra overføringer til hydrauliske bremser, clutch og gaffel patroner. De fleste smøremidler som brukes i spesielle hydrauliske systemer, for eksempel bremser og hydrauliske clutcher, er spesielt laget for dette formålet. Overføringer og gafler bruker vanligvis motorolje. Hver produsent spesifiserer sin egen gaffel og girolje. Anbefalingen kan eller ikke kan være spesifikke for to slag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110982.html

Previous:
Next:

motorsykler