Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Ignition Switch på en Harley

Noen Harley eiere reparere sine egne sykler. Dette sparer en tjeneste regning og fritid ridning. Når en tenningslåsen er dårlig, fjerne den gamle og sette inn en ny bryter. Vær oppmerksom på at denne undervisningen er for en Harley med tenningslåsen på tanken instrumentpanelet. Noen tenningsbrytere installere på gaffelen på sykkelen. Se i bruksanvisningen og switch manual for modell-spesifikk instruksjon. Du trenger
Momentnøkkel
Tenningsbryter
Bruksanvisning
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Plasser den nye Harley tenningslåsen på konsollen, der den gamle var. Linje opp skruehullene.
2

Sett inn de fire skruene og få dem i gang i sine hull. Stram til skruene, i et kryss mønster, snu hver skrue litt om gangen til strammet.
3

Koble lys /nøkkelbryter ledning til tenningen.
4

Plasser toppen av instrumentet konsollen bolt i rommet på toppen av undersiden av konsollen.
5

Skyv konsollen til install posisjon. Fest drivstoffpumpen kontakten. Bøy klemmen og sett drivstoffpumpen tilkobling til ledningsnett.
6

Plasser konsollen på plass på drivstofftanken. Stram mutteren på toppen av konsollen til 50-90 kg. Stram Phillips skrue og skive som også kan være til stede.
7

Monter bolten med en flat skive på baksiden av drivstofftanken. Dette er på FLHRS modeller. Denne bolten må strammes til 15 til 20 kg.
8

Installer den nye kabelen stroppen som fulgte med tenningen. Plasser kabelen stroppen inn i hullet på venstre side av rammen.
9

Capture the main ledningsnett, instrument konsollen kontakten og drivstoff vent rør i kabelen stroppen. Trekk kabel-stroppen. Klipp av overskytende stropp og kast.
10

Place batterikabelen bolt gjennom batteriet negative kabelen terminal og stram til 60 til 90 kg.
11

Installer setet og teste tenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107080.html

Previous:
Next:

motorsykler