Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre olje og filter på en Yahama 250F

En Yamaha YZ 250F er en cross dirt bike med en 249 cc totaktsmotor. Denne motoren har en Quart standard Yamaha YZ 250 motorolje. Oljefilteret er plassert på baksiden av veivhuset bak suspensjonen våren. Oljefilteret ser ut som en liten metall kan som skrus inn i toppen baksiden av veivhuset. På undersiden av veivhuset er pluggen som må fjernes for å tappe ut olje fra veivhuset. Alle som eier denne modellen dirt bike kan fullføre denne jobben i ca 10 minutter. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Ratchet
11/16-inch socket
En Quart Yamaha 2-takts motorolje
New YZ 250 oljefilter
Vis mer Instruksjoner
en

Start motorsykkel og la motoren varme opp i fem minutter og deretter slå sykkelen av. Plasser renne pannen under pluggen på bunnen av veivhuset.
2

Koble kontakten til skralle og trekk ut støpselet fra bunnen av veivhuset. La motoroljen renne ut i avløpet pannen og sett pluggen til veivhuset. Fjern oljefilteret fra baksiden av veivhuset ved å skru det.
3

Skru det nye oljefilteret på baksiden av veivhuset. Fjern den lille sorte lokket fra toppen venstre side av veivhuset og hell en liter Yamaha to-takts motorolje inn i veivhuset. Sett på lokket på venstre side av veivhuset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107210.html

Previous:
Next:

motorsykler