Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Mine Throttle Sticks Når Slå opp på en motorsykkel

En stikker gass kan utgjøre en alvorlig trussel mens riding motorsykkelen, som potensielt kan føre til en uønsket gasstilførsel som kan gjøre at du mister kontrollen. I de fleste tilfeller er stiction innen gasshåndtaket samtidig som en tur forårsaket av en over-strammet gassvaieren. Gassvaieren er trukket stramt som en høyre svingen startes, hindrer gassen fra stengetid. For å gjøre vondt verre, vil en overdrevent strammet kabel åpne throttle mid-sving, forstyrre motorsykkelens chassis og forårsaker ustabilitet. Mens rette er ganske grei, krever det en fortrolighet med motorsykkelens throttle kabler. Du trenger
Fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

starte motorsykkelen og la den gå på plass. La motoren varmes før det vil tomgang stadig på riktig motor turtall. De fleste motorsykler typisk tomgang på 1300 rpm.
2

Slå styret sakte fra side til side. Lytt for en endring i motorens turtall, eller se på turtelleren. Hvis den inaktive øker når du svinger på styret i én retning, men nedgang i den andre retningen, så når gassen kablene er for stramt.
3

Vri styret til den siden som fører til en økning i motorturtall. Løsne gassvaieren låsemuttere, som ligger i nærheten av de throttle grep, ved hjelp av en fastnøkkel.
4

Slå gassvaieren justerbar klokken for å løsne throttle kabler, til motoren rpm reduseres til 1300 rpm eller den aktuelle motoren tomgang for motorsykkelen.
5

Rus motoren flere ganger, så la motoren gå tilbake til en jevn tomgang. Slå styret fra side til side igjen og lytte eller se etter endringer i turtallet. Løsne kabelen som trengs. Stram gassvaieren låsemuttere, hvis motoren går på tomgang jevnt mens du flytter styret.
6

Stopp motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111587.html

Previous:
Next:

motorsykler