Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Roketa 200 Motorspesifikasjon

The street- legal 200 -kubikk - centimeter ( cc ) Roketa Motorsykkel kan håndtere to ryttere , eller £ 330 . Som med andre 200cc motorsykler , er Roketa mye billigere enn standard motorsykkel og også sterkt gass effektiv . Den Roketa kan likevel oppnå høye hastigheter , men, og har utseendet av et dyrere, høyytelses sykkel . Motortype

Motoren er en ensylindret , 200cc firetakts Roketa stand på 17,7 hestekrefter og 8600 omdreininger per minutt ( rpm ) . Den har et drivstoff kapasitet på 2,3 liter og en maksimal hastighet er 62 miles per hour ( mph ) , og den bruker 15W/40S-E olje. Den har et maksimalt dreiemoment på 15,9 newtonmeter ved 7000 rpm . Motoren har en 200cc slagvolum og en luft kjølesystem (ingen kjølevæske nødvendig ) , sammen med både en boring og slaglengde på 2,4 . Denne sykkelen har en 20 -graders klatring evne.
Ignition /Battery

Roketa har et 12V batteri og en kapasitiv utladning Ignition . Sykkelen bruker en elektrisk /kick- start mekanisme og en PZ30 forgasseren.
Diverse

Denne sykkelen kan oppnå 70 miles per gallon optimalt. Den har en manuell clutch og internasjonal giroverføring med en fot clutch . I motsetning til større motorsykler , har 200cc en kjededrift drivverk . Motoren har ingen fartsbegrenser , ekstern start eller ekstern motor stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108195.html

Previous:
Next:

motorsykler