Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan øke Hestekrefter for en 2001 Suzuki Bandit

Suzuki utvalg av Bandit motorsykler ble introdusert i 1991. Deres nedstrippet styling og dyktige, de-tunet GSX motorer ble møtt med positive tilbakemeldinger fra ryttere, og modellen har eksistert i ulike former siden da. The Bandit er en populær entry-level motorsykkel fordi det er trygt, pålitelig og forutsigbar. Legge til denne appellen er enkel tilpasning. Kroppen er en enkel layout, med masse plass for endring, og motoren er en temmet versjon av en høy ytelse enhet, noe som tyder uutnyttede reserver av makt som kan nås med noen grunnleggende luftstrøm modifikasjoner. Du trenger
5 mm eller 6 mm Umbraco, avhengig av eksos bolter Fondsavkastning eksos enden kan
Eksos lime Fondsavkastning luftfilter - K & N betegnelse SU-6000

Vis flere instruksjoner
en

Bytt aksjen eksos kan med en høy ytelse slip-on. Som navnet antyder, er installasjonsfremgangsmåten veldig grei. Slipp Allen boltene som holder bunnen av kan til eksosrøret, og ringen klemme lenger opp kannen som holder den til halepartiet.
2

Skyv gamle kan ut. Det kan kreve litt kronglete og vrir som eksos lim tetting leddet vil ha bakt hardt fra varmen. Når det gjelder gratis, skyv den nye kan i. klatte ca en spiseskje av eksos lim på tuppen av eksos down-pipe, før parring den nye kan for å det. Stram skruene på røret og ring klemmer.
3

Slipp hendelen på baksiden av setet og løft det av sykkelen. Fjern de to boltene under det som fester tanken. Har en assistent løfte tanken av to inches, og nå under, koble alle petcock slanger. Løft tank fjerne og sette den ned. Slipp de to skruene på toppen av air-dekselet og løft lokket. Standarden filter vil bare komme fram, og den nye kan bli klippet i stedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110892.html

Previous:
Next:

motorsykler