Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner kåpen på en 2008 Hayabusa

Fjerne kåpen er nødvendig for å utføre mange typer vedlikehold problemer på Hayabusa din. Interne ledninger komponenter, samt motorsykkelens radiator, tank sitteplasser justeringer og andre komponenter, er tilgjengelige i kåpen. Så fjerner kåpen er et viktig steg for å opprettholde din maskin og gjøre mange reparasjoner selv. Du trenger
Hex skiftenøkkel satt
10 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn dash ledninger på venstre interne siden av motorsykkelkåpe. Skyv den opp og ut av sin montering kroken. Dette vil holde den fra å bli viklet med kåpen som du prøver å fjerne det.
2

Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne de to sekskantede bolter på begge sider av kåpen. Disse kan være lett plassert ved å se etter den store skiven mount rundt boltene (vanligvis i svart).
3

Fjern festeboltene på innsiden av kåpen med en 10 mm open- ende skiftenøkkel. Disse er festet til albue parentes strekker seg ut av rammen.
4

Løft kåpen opp og ut, være forsiktig med å snag noen av kabler eller ledninger under den.
5

Koble frontlys elektrisk montering fra dens forbindelse til fronten elektriske boksen. Trykk på tappene på begge sider av kontakten for å få den til å slippe fritt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107445.html

Previous:
Next:

motorsykler