Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

GSX R 1000 Torque Spesifikasjoner

Torque spesifikasjonene til GSX R 1000 går utover bare motoren dreiemoment. Dreiemoment spesifikasjoner er viktig å vite når du arbeider på GSX R slik at bolter og andre komponenter som ikke er strammet for mye. Innstramming disse komponentene på riktig måte kan forhindre overdreven slitasje og problemer i fremtiden. Bolter

Ulike boltene på GSX R 1000 må strammes til ulike nivåer. En 4-millimeter bolten må strammes til en fot-pund hvis det er en konvensjonell bolt og 1,5 fot-pounds hvis bolten er merket med et "7". Den konvensjonelle dreiemoment spesifikasjon for 5-mm bolt er to fot-pounds og fire fot-pund til den 6-mm bolt. 3 foot-pounds av dreiemoment er nødvendig for å stramme 5-mm bolt merket med "7" og 7 fot-pounds er nødvendig å stramme den alternative stilen på 6 mm bolt. Den konvensjonelle 8-mm bolt må strammes med 9,5 fot-pounds av dreiemoment. Den alternative stilen i denne bolten trenger 16,5 fot-pounds av dreiemoment å stramme. De dreiemoment spesifikasjoner for 10-mm bolt er 21 fot-pounds for konvensjonell bolt og 36 fot-pounds for den alternative bolt.

12 mm bolt trenger 61,5 fot-pounds av dreiemoment for den alternative bolt og 32,5 fot-pounds for konvensjonell bolt. Ikke mer enn 47 fot-pounds av dreiemoment bør brukes til å stramme den konvensjonelle 14 mm bolt og 97,5 fot-pounds for den alternative bolt. Dobbelt så mye dreiemoment er nødvendig å stramme den alternative 16-mm bolt, på 152 fot-pounds, enn den konvensjonelle bolt, på 76 fot-pounds. Den største bolt på sykkelen, 18-mm konvensjonell bolt, trenger 115,5 fot-pounds av dreiemoment til å stramme mens alternativ 18-mm bolt trenger 172,5 fot-pounds.
Motorkomponenter

Bolten som holder clutch våren på plass, samt bolten som holder kamaksel tidsskriftet holderen og siv ventil dekke, bruker 7 fot-pounds av dreiemoment til å stramme. Tennpluggene og timing inspeksjon plugger for ventilene trenger åtte fot-pounds av dreiemoment å stramme. Trenger 10 fot-pounds av dreiemoment å stramme er bolten som holder på sylinderen-head dekselet. Bolten på fartsmåleren rotoren tar 14,4 fot-pounds av dreiemoment mens tappepluggen på bunnpannen tar 16,5 fot-pounds av dreiemoment til å stramme. Nøttene som trenger mer enn 80 fot-pounds av dreiemoment er motoren sprocket mutter, på 83,5 fot-pounds, og mutteren på clutchen ermet hub, på 108 fot-pounds.

Andre komponenter

Den eneste bolt som bruker mindre enn 20 fot-pounds av dreiemoment til å stramme på GSX R 1000 chassiset er bolten som bidrar til å posisjonere banen av forakselen, som tar 16,5 fot- pounds av dreiemoment til å stramme. 28 fot-pounds av dreiemoment er nødvendig å stramme monteringsbolten for front calipers. Ikke mer enn 58 fot-pounds av dreiemoment bør brukes ved tiltrekking av mutteren på styre stammen. De bakre tannhjulet nøtter trenger ikke mer enn 43,5 fot-pounds av dreiemoment å stramme. Hodet mutteren på rattet stammen tar 65 fot-pounds av dreiemoment å stramme. Både bakre og fremre aksel bør strammes på 72,5 fot-pounds av arbeid. Høydejusteringen mutter for bakakselen av GSX R 1000 skal trekkes til med ikke mer enn 83 fot-pounds av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108916.html

Previous:
Next:

motorsykler