Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda XR 250 L Spesifikasjoner

Honda ble grunnlagt i 1948 og i utgangspunktet begynte med å produsere motorsykler. Selskapet langsomt forgrenet seg til fremstilling av biler og begynte så å ekspandere for å produsere andre typer av motordrift produkter. Honda begynte å produsere skitt sykler i 1970 og har en omfattende linje av skitt sykler rettet for alle typer ridning. Honda XR 250 L er designet for motocross eller off-road løyper, men produksjonen ble avviklet i 2004. Motor spesifikasjoner

Honda XR 250 L hadde en 249 cc, ensylindret, firetaktsmotor. Dette motorens smøresystem var tørr sump og kjølesystem brukte luften. Fra sylinderboringen av denne motor hadde en diameter på 2,7 inches og stempelet slaglengde var 2,3 inches lange. Dette motorens kompresjonsforhold var 9,3-til-1. Induksjon system av denne motor var en membran-type konstant hastighet forgasser som hadde en diameter på 1,3 inches. Tenningssystemet av denne sykkelen var en utladningstid type. Standard girkasse på denne sykkelen var seks-trinns manuell som inneholdt en kjededrift.
Dekk og vektkravene

Frambremsen på Honda XR 250 L var en enkelt plate som hadde en diameter på 10,6 inches og inneholdt en to-stempel caliper. Den bakre bremse på XR 250 L var en enkelt plate med en diameter på 10,6 inches. Forhjulet hadde et bredt punkt på 80 inches og et dekk sideforhold på 100. Den fremre kant hadde en diameter på 21 inches. Bakdekket hadde et bredt punkt på 100 inches og et dekk sideforhold på 100. Den bakre kant av XR 250 l hadde en diameter på 18 inches. Vekten av denne sykkelen var £ 277.

Suspension Spesifikasjoner

forstillingen var en 1,7-tommers Showa patron gaffel med en luft-justerbar ledende aksel . Den forstillingen hadde også en 16-stilling kompresjon justeringsmuligheter. Den forstillingen tillatt forakselen å reise 9,4 inches. Bakhjulsopphenget var en pro-link Showa enkelt støt som inneholdt en fjær pre-load. Det også omtalt en 20-stilling kompresjon og returdemping justeringsmuligheter. Bakhjulsopphenget tillatt bakakselen å reise 8,7 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108946.html

Previous:
Next:

motorsykler