Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Kontroller motorolje på en Harley Davidson

Opprettholde et riktig oljenivå er en viktig del av å eie en Harley Davidson motorsykkel. Holde et høyt oljenivå vil holde sykkelen oljeforbruk er lavere. Før du sjekker din Harley, er det viktig å holde tidligere ritt i tankene. Høy hastighet sykling vil brenne mer olje enn et cruise rundt i byen eller til butikken på hjørnet. Dessuten spiller det aktuelle bølgelengde og formen av motoren en rolle, og også. Du trenger:
rent håndkle
En personlig medhjelper
Vis flere instruksjoner
en

Start Harley og la motoren gå til den når sin vanlige drift temperatur . Når denne temperaturen er nådd, slå av motoren og la oljen å bosette seg. Du ønsker ikke å vente for lenge, imidlertid, og la motoren temperaturfall.
2

Stå sykkelen opp så rett opp som mulig slik at oljen inne i tanken er nivået. Du kan trenge en personlig hjelper til å holde Harley for deg fordi du bruker spark stand vil føre til at sykkelen å lene seg på skrå.
3

Tørk av oljetanken og oljetanken hatten med en ren butikk fille. Ta av lokket og peilepinnen fra tanken og tørk av peilepinnen ren.
4

Sett peilepinnen inn i tanken og sikre at det går hele veien ned.
5

Trekk peilepinnen og se på det. Pinnen vil ha to tegninger. Hvis oljenivået er veldig nær eller under nedre merket, må du legge til en liter olje. Hvis nivået er et sted mellom linjene, og det kan være lurt å bare toppen av tanken off -. Være veldig forsiktig med å overfylle det
6

Tørk av peilepinnen ren igjen, sett den inn i Harley og skru lokket tilbake på tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108945.html

Previous:
Next:

motorsykler