Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Drain Fuel Fra Float Boller på en 2004 Yamaha V-stjerners Med Float Stakk

En fast eller stikker float vil hindre en 2004 Yamaha V-stjerners 650 eller 1100 starter og fungerer korrekt, hindrer drivstoff trenger inn i flottørkammeret på bunnen av forgassere. I de fleste tilfeller, er problemet forårsaket av lange perioder med inaktivitet som gjør at drivstoffet inneholdt i float-kammer til å svekkes i tykke slam som hindrer flottøren fra å bevege seg. I tillegg kan rusk inn i flottørkammeret fra bensintanken og sperre flottøren. Mens enten problem kan bli løst relativt raskt, må drivstoffet i flottørkammeret tømmes før du begynner. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker
10 og 12 mm stikkontakter
pipenøkkel
Tenger
Gass kan
10 mm kombinasjonsnøkkel
Punch
Forgasser rengjøringsmiddel
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern luftrenserdeksel fra høyre side av motoren, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Løsne klemmen feste luftfilter basen til forgasseren luftkanal, med en stjerneskrutrekker. Trekk luftfilteret base unna luftkanal for hånd.
2

Fjern setet fra motorsykkelen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Fjern de tre plast trim skruene fra den trekantede dekselet, som ligger på toppen av rytterens sete ramme skinner, med en stjerneskrutrekker. Trekk dekslet til å avsløre speedometer måler kontakten. Dra kontakten fra hverandre for hånd.
3

Fjern bolten fra bunnen av drivstofftanken, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Sett bensinkranen til "Off" posisjon ved hjelp av ventilen girspaken. Trekk bensinslangen ut av drivstoff ventil med en tang. Løft bensintanken ut av motorsykkelen. Tapp av drivstoff som er igjen i bensinslangen inn en gass kan.
4

Løsne klemmen feste luftkanal til høyre side av luften boksen, som ligger over forgassere, med en stjerneskrutrekker. Trekk luftkanalen bort for hånd. Skru ut bolten fra baksiden av luften boksen, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løsne klemmene som fester luften boksen til toppen av forgassere, med en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen opp og ut av forgassere.
5

Fjern choke-og kabler fra forgasseren, med en stjerneskrutrekker og en 10 mm kombinasjon fastnøkkel. Trekk drivstoff slanger ut av begge forgassere med en tang. Trekk ut gass stilling sensor og forgasseren varmeapparat kontakter, som ligger mellom rytterens sete ramme rails. Løsne klemmene Feste forgasser uttak til foran og bak motorens inntak kanaler, med en stjerneskrutrekker. Trekk forgassere ut fra venstre side av motorsykkelen for hånd.
6

Hold forgassere over et stort trakt, satt inn i en gass kan. Slå på karburatoren avløp skruene, som ligger på venstre side av float kammer på bunnen av forgassere, mot to hele omdreininger, med en stjerneskrutrekker. Drenere forgassere til flyten av drivstoff reduseres til en lett drypp, deretter riste forgassere forsiktig til de dryppende stopper.
7

Vend forgassere, og legg dem på et håndkle dekket arbeidsområdet. Skru den flottørkammer skruer, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Løft float kammere for forgassere for hånd for å avdekke de flyter, festet til et sett av tårn bygget inn i bunnen av forgasseren organer.
8

Skyv ut metall pin feste flyte til float tårn, ved hjelp av et slag. Sjekk flottøren og flottøren pin, samt området rundt flottøren tårnene, for en slim-lignende drivstoff slam, skitt og korrosjon som kan føre til flottøren til å feste. Bløtlegg float pin og flyte i en forgasser rengjøringsmiddel i 10 minutter, hvis noen av komponentene er belagt med rusk eller gammel blanding slam. Rengjør float pin med smergel, hvis pinnen er dekket i lyse korrosjon. Bytte flottøren pin, hvis det er tungt korrodert.
9

Sett flyte inn i float tårnene, skyv flottøren pin på plass. Reinstallere flottørkammer, med en stjerneskrutrekker.
10

Skyv forgassere på plass mellom motoren sylindere, og skyv deretter forgasseren uttak til inntaket flenser for hånd. Trekk til inntak flens klemmer. Installere choke-og ledninger til forgassere. Koble til forgasser varmeovner og gass stilling sensor kontakter. Skyv drivstoff slanger på forgasser drivstoff inntakene.
11

Sett luften boksen på de forgassere, etterfulgt av luftkanal. Stram luften boksen og duct klemmer, med en stjerneskrutrekker. Reinstallere drivstofftanken på motorsykkelens ramme og skyv bensinslangen på drivstoff ventil. Plugg speedometer kontakten inn i motorsykkelen ledningsnett. Installere den trekantede dekslet på rammeskinnene, etterfulgt av begge setene.
12

Skyv luftfilteret basen på luftkanal, stram kanalen klemme. Sett tilbake luftfilter dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111524.html

Previous:
Next:

motorsykler