Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Tape Linje Etter Maleri en Automobile

Selv om det ikke kan virkelig påvirke noe, kan en hevet overgang linje mellom farger på en ny maling jobb ødelegge helhetsinntrykket av en tilpasset bil eller lastebil. Disse linjer eller rygger er utformet som et andre lag av maling samler og tørker ved kanten av en maskert av området. Når maskeringstapen er fjernet, forblir overgangs-ledningen. Du trenger:
denaturert alkohol
Lift-gratis håndklær 1200
, 1500 og 2000 sandpapir
Foam sliping pa
Spray flaske
Buffing sammensatte
Buffer

Vis flere instruksjoner
en

rengjøre området rundt overgangen tråd med denaturert alkohol og en heis-free håndkle for å fjerne skitt og støv fra overflaten. La overflaten lufttørke i minst ti minutter.
2

Plasser et ark av 1000 sandpapir på en skum slipepad. Mette sandpapir med rent vann. Ved hjelp av milde press, sand langs overgangen linjen mens det beveger seg i én retning. Stoppe innimellom for å rengjøre slipes området med vann anvendes fra en sprayflaske. Fortsett sliping før overgangen linjen har sunket, går mellom 1500 og 2000 sandpapir for å fjerne sliping merkene.
3

Påfør en liten mengde rasping sammensatte på slipte området. Buff området lett med en elektrisk hånd buffer for å fjerne eventuelle gjenværende sliping merker og for å gjenopprette lakkens glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107369.html

Previous:
Next:

motorsykler