Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri Motorsykkel drivstoff sprøytebrukere

For å holde motorsykkelen kjører i topp stand, må du av og til rengjøre drivstoff sprøytebrukere. Hovedformålet med denne oppgaven er å fjerne eventuelle forurensninger fra innsiden eller utsiden injektorene som kan hindre flyten av drivstoff eller degradere drivstoff spray mønster. Rengjøring av drivstoff sprøytebrukere bidrar også til å måle drivstoff evne til hver injektor og lar deg samle inn data om ytelsen til drivstoff sprøytebrukere, slik at du kan foreta justeringer som er nødvendig. Du trenger
Rag
Bruksanvisning
Pressurized løsemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Slå av tenningen til motorsykkelen.

2

Finn drivstoff sprøytebrukere. Les gjennom manualen for merke og modell av sykkelen for å fastslå nøyaktig hvor injektorer er på motorsykkelen.
3

Fjern drivstoffpumpen og stoppe opp drivstoffet tilbake med en fille for å sikre at drivstoffet ikke blir pumpet inn i motoren når du starter tenningen.
4

Fest en trykksatt løsemiddel (tilgjengelig på de fleste bil-og motorsykkel forsyne butikkene) til injektorer og vrir om tenningen. Følg instruksjonene på trykksatt løsemiddel å feste den til drivstoff sprøytebrukere.
5

Slå av motoren og ta den trykksatte løsemiddel.
6

Koble drivstoffslanger og pumpe i henhold til instruksjonene i brukerhåndboken.
7

Start motoren og finne ut om motorsykkelen kjører bedre. Hvis du ikke merker en betydelig forbedring, gjenta prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106658.html

Previous:
Next:

motorsykler