Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Forskjellen mellom en V Star & Virago

Yamaha gjør både V Star og Virago motorsykler. Hver drives av en v-twin fire-takts motor. Hver er en cruiser-stil sykkel. På mange måter, de to maskinene overlapper hverandre, betyr deres spesifikasjoner og ytelse er de samme, og etterlater mange lurer på hvorfor Yamaha ville gjøre to linjer med lignende motorsykler. De spesifikke detaljene kan ikke sammenlignes, fordi de ikke er bare to sykler, de er to hele linjer med motorsykler som spenner over mange år, og mange størrelser. Hver spesifikke modellen er litt annerledes. Men det er generelle forskjeller mellom de to linjene. Metric Cruisers

Utformingen av hver sykkel kan kategoriseres som en "metrisk cruiser." Dette er en klasse av sykkel som er japansk, og dermed har metriske bolter og tiltak, og har en oppreist eller tilbakelent stilling. De metriske cruiser klasse motorsykler er en reaksjon på popularitet og høy pris på Harley Davidsons - kanskje den mest ettertraktede cruiser stil motorsykler, men ikke tenkt på å ha japansk pålitelighet. Er den V Star og Virago design forskjellige typer metriske cruisers.
Design
p Som med Harleys, i klassen for cruisers, er det mange underklasser. Utformingen av underklasser gjenspeiler ofte stiler av Harley Davidsons - enten lager eller endret. V Star og Virago hver referanse en annen type cruiser. De Virago referanser helikopteret design, med sine utvidede forgaffel. Den V-stjerners referanser noen av de mer klassiske, muskuløse utseende Harleys og selv dra sykler. Mye av denne forskjellen er et rent spørsmål om estetikk.
Resultatutvikling

Begge syklene bruker firetakts V-Twin motorene. Viragos imidlertid en tendens til å være kraftigere enn tilsvarende store V Stars. Men historien er ikke så enkelt. Viragos tendens til å være høyere turtall, bedre puste motorer som gjør deres makt mot toppen av sin turtallsområde, noe som resulterer i en slags ytelse. Mens Viragos kan gjøre mer hestekrefter ved høyere turtall, det er en følelse av å måtte jobbe for den makten. V Stars, på den annen side, er utformet med dreiemoment i tankene. V stjerne tendens til å gjøre sitt maksimale dreiemoment mot bunnen av turtallsregisteret. Det gir rytteren en rolig følelse av makt: akselerasjon uten å måtte jobbe motoren for hardt. Dette er kanskje den avgjørende forskjell mellom de to linjene.
Cams og Fuel Delivery

Årsakene en motor skulle utføre så annerledes enn en annen, lignende motor er kamaksler, ventiler og drivstoff levering. Disse tingene, i kombinasjon, har innvirkning på hvordan hodet (e) av motorhuset flyt. Mens høyere ytelse motorer pleier å ha høy-flow hoder, de vanligvis likestille til høy ytelse målt med rå akselerasjon. En stor v-twin som produserer mye dreiemoment ved lave turtall, som V Star, har en unik form for ytelse som er vanskeligere å måle. Du kan kalle det street ytelse. Det betyr ikke at sykkelen vil akselerere så fort når presset til det ytterste, men det kan ha mer tiltalende egenskaper ved normal bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111005.html

Previous:
Next:

motorsykler