Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere en Kawasaki Z1

Kawasaki introduserte sin 900 cc, firesylindret Z1 i 1972, markerer et vendepunkt for den japanske motorsykkel produsenten. Nesten umiddelbart, fikk Z1 et beryktet for å være en av de raskeste og mest teknologisk avanserte produksjon motorsykler av æra. Selv den dag i dag, er den Z1 fortsatt betraktet med et høyt nivå av respekt, spesielt innenfor drag-racing og cafe-racer scener. Disse maskinene er ofte endret for bedre ytelse, mens en lav, aggressiv holdning er et sentralt element for både stil og manøvrerbarhet. Senke en Z1 krever bare noen få verktøy og kortere bakre støtdempere. Du trenger
Stikknøkkel
10 mm, 14 mm og 17 mm støpsel
Kortere støtdempere bak
to treklosser
Vis flere instruksjoner
Senke Front End
en

Løft Z1 ut av sin bakhjulet ved hjelp av motorsykkelens sentrum stativ.
2

Løsne klype boltene på sidene av den øvre og nedre gaffel klemmer, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel.
3

tak i gaffel rør under nedre gaffel klemmen. Løft gaffel oppover inntil de gaffel-rørene strekker seg over toppen av den øvre gaffel klemmen. Heve eller senke enten gaffel rør til de er både jevnt utvidet over øvre gaffel klemmen. For best resultat, ikke heve gaffel rør mer enn 1 1/2 inches over øvre gaffel klemmen.
4

Stram Gaffelklemme 'klype bolter med en 14 mm-kontakten, og starter med den nedre klemme og etterfulgt av den øvre klemmen sin bolter.
5

Nedre dine Z1 på sin side stå.
bakre støtdemper Replacement
6

Velg et par kortere støtdempere bak med en lengde mindre enn 13 inches fra øvre montering øye til den nedre montering øyet. Som levert fra Kawasaki, var Z1 utstyrt med 13-tommers-lange støtdempere bak.
7

Løft Z1 off sin bakhjulet ved hjelp av motorsykkelens sentrum stativ. Legg et stykke tre under bakhjulet for støtte.
8

Skru løs mutterne fra eksosrøret er flenser, plassert på fronten av motoren, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel. Skru hengeren bolten mellom de øvre og nedre lyddempere på begge sider av motorsykkelen, ved hjelp av en 14 mm tilslutning. Trekk eksosrørene ut av motoren og bort fra motorsykkelen.
9

Skru boltene som fester passasjeren grab bar til rammen, plassert under bakskjermen, med en 10 mm-kontakten. Skru eikenøtt mutter fra toppen av begge bakre støtdempere, ved hjelp av en 17 mm-kontakten. Trekk grab bar av de bakre støtdempere 'øvre monteringstappen og bort fra motorsykkelen.
10

Skru den nedre montering bolt fra støtdempere' bunn øyne, ved hjelp av en 17 mm-kontakten. Trekk støtdempere utenfor motorsykkelens ramme og bakre svingarm.
11

Legg til en trebit under bakhjulet for å heve den litt. Skyv kortere støtdempere på rammen øvre montering innlegget. Løst skru monteringsmutteren på plass. Juster de nedre øynene med brakettene på toppen av den bakre svingarm, så løst skru støtdempere 'festeboltene på plass med en 17 mm-kontakten.
12

Skru de øvre feste mutterne og installere passasjeren bøyle på den øvre monteringstappen. Skru grab rail er boltene på plass fra under bakskjermen med et 10 mm-kontakten. Skru støtdempere 'øvre Monteringsmutterene på plass med et 17 mm-kontakten. Stram de øvre muttere og nedre bolter til 25 fot-pounds med en momentnøkkel.
13

Sett eksosrørene i fronten av motoren. Løst skru eksos flenser 'nøtter på plass med en 14 mm-kontakten. Skru hengeren bolter gjennom begge parene av lyddempere og inn i motorsykkelens ramme, ved hjelp av en 14 mm-kontakten.
14

Nedre dine Z1 på sin side stå.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110503.html

Previous:
Next:

motorsykler