Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Problemer med lavt oljenivå i en Speed ​​Triple Engine

The Triumph Speed ​​Triple motorsykkel er en tresylindret, 1050cc motorsykkel fra britiske produsenten Triumph. Motorsykkelen ble introdusert i 1994 og har gått gjennom en rekke endringer og forvandlinger før den har nådd den kraftige inkarnasjon det er i dag, med betydelig flere hestekrefter enn tidligere modeller. Speed ​​er Triple egentlig en sport sykkel, selv om det har en mer strømlinjeformet, mindre aerodynamisk design enn de fleste av syklene i samme kategori. Triumph Speed ​​Triple Engine

Speed ​​er Triple unik fordi de fleste moderne street sykler og nesten alle street sykler produsert av Triumph konkurrenter har firesylindrede motorer. I form av olje, er Triumph Speed ​​Triple designet for å bruke Mobile en 15w50 motorolje. Mobile 15w50 er for høy ytelse motorer og koster mellom $ 8 og $ 12 per liter.
Grunner for lav Motorolje i Triple Speed ​​

Triple Speed ​​motoren ikke har noen spesifikke, konsekvent dokumenterte problemer som fører til lav olje tilstand innen motoren. Lav olje kan være forårsaket av en rekke forskjellige mekaniske problemer og feil. Mangel på skikkelig vedlikehold eller unnlatelse av å bruke riktig type olje er de vanligste årsakene til lave olje problemer. Problemer som kan oppstå omfatter mekanisk svikt i motoren, først og fremst de stempler og stenger. Tap av smøring i betydelig grad kan forkorte levetiden på Triple Speed ​​motor, selv om motoren ikke klarer umiddelbart.

Speed ​​Triple er may exeperience en lav motorolje tilstand enten på grunn av lekkasjer, motoren med olje på grunn av lengre perioder med høy ytelse eller lav kvalitet oljen ikke smører motoren skikkelig og gi riktig smøring og kjøling og utløse den lave motorolje lys.
Hvorfor lav Engine Oil er et problem for den Triple Speed ​​

Kjører uten nok olje, eller med en lav kvalitet olje i en høy ytelse motor, som Speed ​​Triple er tresylindret motor, kan føre til mangel på smøring som kan skade motoren rundt tid.

Motorolje tjener som et smøremiddel for å holde metall-komponentene i motoren arbeider sammen jevnt uten å generere for mye friksjon og varme. Metall på metall kontakt uten fordelen av glidemiddel kan skade den skjøre indre arbeidet i moderne motorer. Hvis en motor kjøres uten olje, vil det nesten helt sikkert skaffe varig skade og kan til og med nødt til å være helt gjenoppbygd.
Lave olje Problemer

Speed ​​har Triple en sensitive motorolje overvåkingssystem. Den lave oljeprisen skal tennes når du vrir om nøkkelen i Speed ​​Triple, men den skal slå seg av umiddelbart når sykkelen starter. Hvis lavt olje tennes når sykkelen er i bruk, bør motoren slås av umiddelbart og sykkelen bør ikke startes igjen før årsaken til den lave oljeprisen kan bli diagnostisert og skikkelig reparert.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110769.html

Previous:
Next:

motorsykler