Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Lodd Motorsykkel Kabler

Loose eller ødelagte ledninger har vært en kilde til sorg for mange motorsykkel ryttere. Den stadige vibrasjoner i motoren kan føre ledninger til korte eller å bryte. Og mens det er noen teknikker for å fikse ødelagte ledninger på siden av veien, reparere en ødelagt ledning mens hjemme kan best oppnås med loddetinn metoden. Lodding en wire representerer en permanent reparasjon. Som sådan vil den vanligvis vare lenger enn noen andre midlertidig reparasjon metoder. Tiden det tar å reparere en ødelagt kabel er meget avhengig av antall ledninger som er involvert, men hver ledning vil vanligvis ta 10 til 20 minutter av din tid. Du trenger
Wire strippere
Wire cutters
Krympslang
Lodd harpiks
Resin-core loddetinn
Loddebolten
Vis flere instruksjoner

en

Strip begge ender av den ødelagte kabelen med wire strippere eller avbitertang, hvis kabelen er stor.
2

Avisoler hver enkelt ledning innenfor kabelen med wire strippere, utsette 1/4 til 1/2 av en tomme av wire.
3

Slide et stort hull, varme krympe slangen over den ene enden av kabelen. La den gli ned kabelen, godt unna arbeidsområdet.
4

Slide en liten bar, varme krympe slangen over den ene enden av første ødelagt ledning som skal repareres. La det også bevege seg bort fra arbeidsområdet.
5

Dypp begge ender av den første ødelagte ledningen inn loddetinn harpiks. Trykk på enden av loddetinn rullen inn på spissen av en varm loddebolt. Tillate en liten mengde loddetinn å samle på spissen.
6

Plasser begge ender av den ødelagte ledningen ved siden av hverandre, i kontakt med hverandre. Trykk på tuppen av loddebolt til den eksponerte wire, slik at loddetinn å strømme til harpiksbelagte, eksponerte ender.
7

Fjern loddebolt og la nylig sluttet ledning avkjøles i en øyeblikk.
8

Sett de små hull, varme krympe tube å dekke utsatte metal av reparasjonen på ledningen. Bruke siden av loddebolt spissen, varme opp varmekrymperør, slik at det å krympe og samsvare med wire.
9

Gjenta denne prosessen for de gjenværende ledningene i motorsykkel-kabelen.

10

Når alle ledningene er loddet, sett de store hullet, varmekrymperør over reparerte området på kabelen og krympe den med loddebolt, som dekker ledningen bunt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107185.html

Previous:
Next:

motorsykler