Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre de tre Olje Compartments på Harley Davidson Twin Cam Motorsykkel

Som eier av en Twin Cam 88-drevne Harley-Davidson motorsykkel, er det din jobb å sørge for at motor, primær clutch system og overføring mottar jevnlig væske endringer. I motsetning til en enhet-konstruksjon motorsykkel, som kombinerer sin motor og girkasse i én samling som bruker en enkelt type olje, er Harley Twin Cam motor egen post fra girkasse og clutch. Hvert system bruker sin egen type olje som må skiftes ut hver 2500 miles. Du trenger
5/8-inch socket
Stikknøkkel
bunnpanne
Drain plug O-ringene
Momentnøkkel
Oil filter skiftenøkkel
Olje filter
20W50 motorolje
3/8-inch unbrakonøkkel
Harley-Davidson overføring væske
Rags
T40 og T27 Torx drivere
Harley-Davidson primære væske
Vis mer Instruksjoner
en

Varm opp Harley-Davidson motorsykkel for å bringe sine væsker til driftstemperatur. Start motoren og la den gå i minst tre minutter og slå motorsykkelen av. La oljen bosette ytterligere 5 minutter.
2

Skru motoren oljepluggen med en 5/8-inch socket og en pipenøkkel. På Softail modeller motoren oljetappeplugg er under høyre side av motorsykkelens ramme, nær bakhjulet. Dyna og Touring-modellene har sine oljetappepluggene under transmisjonshuset. Tapp ut motoroljen i en bunnpanne. Bytt ut bunnpluggen O-ring, så skru den på plass etter at oljen er tømt. Stram tappepluggen til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.
3

Skru av oljefilteret fra fronten av motoren, ved hjelp av en olje filter skiftenøkkel. Drenere eventuelle olje fanget i filterhuset inn i bunnpannen. Fyll en ny olje filter med 20W50 motorsykkel olje, og skru den på motoren for hånd til filterets tetning ligger an mot filterhuset. Stram oljefilteret ytterligere 3/4 omdreining for hånd.
4

Skru transmisjonshuset renne plugg, med en 5/8-inch socket. På Softails, er tappepluggen funnet mellom de bakre støtdempere, Dyna og Touring-modellene har drenere plugger under venstre side av motorens bunnpanne. Bytt ut bunnpluggen O-ring, så skru den på plass etter at oljen er tømt. Stram tappepluggen til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Skru av påfyllingspluggen fra venstre side av overføringen, ved hjelp av en 3/8-inch unbrakonøkkel. Fyll girkasse med 24 oz. av Harley-Davidson overføring væske, ved hjelp av en trakt. Skru påfyllingspluggen inn i sendingen med en 3/8-inch unbrakonøkkel. Stram påfyllingspluggen til 50 tommers-pounds med en momentnøkkel.
6

Trekk lokket ut av oljetanken. Fyll oljetanken med 3 1/2 qt. av 20W50 motorsykkel olje, ved hjelp av en trakt. Rydd opp eventuelt oljesøl med en fille, sett deretter inn lokket inn i oljetanken.
7

Skru den primære bolig renne plugg, som ligger under den runde clutch inspeksjon deksel på venstre side av motoren , med en T40 Torx driver. Drenere primære er væske inn i bunnpannen. Bytt ut bunnpluggen O-ring, deretter skru pluggen inn i primære bolig med en T40 Torx driver. Stram tappepluggen til seks fot-pounds med en momentnøkkel.
8

Skru alle fem bolter fra primær-husets clutch inspeksjonsluke med en T27 Torx driver. Trekk dekselet og dens pakning bort fra det primære hus. Fyll primære bolig med 32 oz. av Harley-Davidson primære væske. Installere clutch inspeksjonsluke og pakningen på den primære bolig, med en T27 Torx driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110694.html

Previous:
Next:

motorsykler