Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte nøkkelen til en Yamaha V-stjerners 650

Som levert fra forhandler, er en Yamaha V-stjerners 650 utstyrt med et par av tenning nøkler og en metall tag med en nøkkel kode. Koden gjør at V Star eieren for å bestille et nytt sett med nøkler tilpasset motorsykkelens tenningen i tilfelle de er tapt. Men nøkkelen kode tag er lett tapt, spesielt hvis motorsykkelen er kjøpt brukt. Som en ekstra form for forsikring, er nøkkelen koden også trykt i tenningslåsen bolig, som kan fjernes og tas til din Yamaha-forhandler for å bekrefte at du er motorsykkelens rettmessige eieren. Du trenger:
10 mm socket
pipenøkkel
4 mm unbrakonøkkel
12 mm socket selg Electric drill
1/4-tommers borekronen
To 10 x 20 mm Allen hodet bolter
Semi-permanent gjengelåsing lim
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern passasjer og rytter seter fra motorsykkelen ved hjelp av en 10 mm socket og en pipenøkkel.
2

Fjern alle tre boltene som fester speedometer rammen til drivstofftanken med en 4 mm unbrakonøkkel. Løft speedometer ut av drivstofftanken, deretter koble fra de elektriske kontaktene.
3

Fjern boltene på hver side av den nedre drivstofftanken brakett, som ligger ved foten av drivstofftanken, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Drei drivstofftanken ventil, som ligger under venstre side av tanken, til "AV"-stilling. Løft bunnen av drivstofftanken ut av motorsykkelens ramme, trekk deretter bensinslangen ut av ventilen med en tang. Trekk drivstofftanken mot baksiden av motorsykkelen før den kan fjernes helt.
4

Fjern bolten fra høyre styring nakke cover, som ligger langs høyre side av rammen i nærheten styringsgruppen pivot, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Trekk av dekselet bak på rammen for å eksponere tenningslåsen.
5

Drill via tenningsbryteren sikringsbolter, ved hjelp av en elektrisk drill og en 1/4-tommers bor, før bolten hoder faller av . Trekk tenningsnokkel av bolt Shanks, trekk bryteren kontakten fra motorsykkelens ledningsnett. Fjern bolten Shanks hjelp låsetangen.
6

Ta tenningslåsen til en Yamaha verksted. Den deler avdelingen vil bruke nøkkelen koden trykt inn i tenningslåsen boliger for å bestille en ny nøkkel sett spesifikt til tenningslåsen.
7

Smør gjengene på to 10 x 20 mm Allen hodet bolter med semi -permanent gjengelåsing limet etter at du har de nye nøklene. Monter tenningslåsen på motorsykkelens rammen med en 4 mm unbrakonøkkel. Plugg tenningslåsen kontakten inn i motorsykkelen ledningsnett.
8

Monter høyre styring nakkestykke på motorsykkelens ramme. Skyv drivstofftank er monteringshemper på rammens gummi sjefer, senk tanken på setet skinnene. Skyv drivstoff slangen på ventilen på drivstofftanken. Skru den nedre drivstofftanken festeboltene på plass, og stram boltene til 21,7 fot-pounds med en momentnøkkel.
9

Plug i speedometeret kontakter til bunnen av speedometeret. Legge speedometer rammen på drivstofftanken, og deretter skru speedometeret boltene på plass. Stram boltene til 7,6 fot-pounds.
10

Sett rytter og passasjerseter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111692.html

Previous:
Next:

motorsykler