Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å rengjøre innsiden Coating av en motorsykkel Tank

Moderne motorsykkel drivstoff tank interiør er kjemisk behandlet for å belegge innsiden av drivstofftanken og beskytte den mot vann og effekten av bensin tilsetningsstoffer. Bensin som har surnet eller fordampet produserer en ferniss på innsiden av tanken. Denne lakk kan løsne og tette filteret på drivstoff petcock. Totaktsmotorer som brenner ferdigblandet olje og drivstoff kan produsere slam i tanken som kan forårsake vedvarende drivstoffilter tilstopping. Når drenert og fjernet fra sykkelen, rengjøre tanken interiør å fjerne slam og lakk. Du trenger
Gummi plugger og hetter
Flytende oppvaskmiddel
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Fjern drivstoff petcock fra tanken.

2

Plug hullene i bensintanken - å inkludere tanklufting, petcock hull og crossover tube brystvortene - ved hjelp av gummi caps, plugger eller korte deler av slangen plugget med bolter eller golf tees <. br>
3

Bland en sterk vann og såpe løsning med oppvaskmiddel. Fyll tanken omtrent halvfull med løsningen gjennom tanklokket og installere cap.
4

Kraft riste drivstofftanken i alle retninger. Invert tanken mens risting for å sikre at alle deler av beholderen er grundig agitert og vasket. Renne løsningen via drivstoff petcock hullet. Gjenta dette trinnet som kreves for å rengjøre tanken.
5

Skyll tanken med rent vann til alle rester av såpe er fjernet. Fjern alle pluggene fra tanken og la det tørke helt før du installerer tanken og fyller drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111612.html

Previous:
Next:

motorsykler