Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Motorsykkel trehjulsykkel

Motorsykler kan være en morsom og effektiv måte å komme seg rundt, men de kan også være (bokstavelig talt) en smerte i ryggen å ri. Motorsykkel-baserte trehjulinger er ikke noe nytt, men moderne trehjulinger er betydelig mer allsidig og avansert enn eldre design. Men kommer alt dette tech til en pris: mellom $ 3000 og $ 10 000 for å være nøyaktig. Imidlertid kan noen smart shopping og kreativitet får du all moroa på noe high-end tur til en brøkdel av prisen. De Motorsykkel

Trike deler er som alle andre, de mer spesialiserte de er, jo mer de kommer til å koste. Trikset for å holde kostnadene og kompleksiteten til et minimum er å bruke komponenter som egner seg til universell utforming, og det betyr bildeler. En bil bakakselen ville synes ideelt for trehjulsykkel applikasjoner, men kommer med en alvorlig begrensning - biler bruker en drivaksel, og mange sykler ikke

Den enkleste løsningen er å bare kjøpe en sykkel som fulgte med akselen. stasjon, som mange gjorde før om 10 år siden. En god 500 cc kardandrift sykkel vil kjøre deg mellom $ 1,5000 og $ 2000. For å sette det i perspektiv, vil en trike konvertering kit kjøre deg minst $ 3000, og som ikke inkluderer sykkelen. Hvis du allerede har en kjededrift sykkel, kan akselen konvertering systemer vanligvis kjøpes for under 500 dollar.
Velge en Axle

Den eneste begrensningen på akslene er kravet for en off-set differensial, lik dem som finnes på fronten av eventuelle firehjulstrekk kjøretøy. Jeep aksler er smale nok til å gjøre for en god trike, og mange foraksel er ganske lys. Hard core off-roadere er alltid erstatte sine forakslene med sterkere enheter, slik at den lokale off-road entusiast samfunnet kan være et godt sted å gjøre litt shopping.

Du må sette noen timer i å gjøre akselen arbeid. First off, står differensial på feil måte, så sørg for at du får en som kan vippes. Dernest lastebil foraksel har styring slåsshansker, så du må enten låse knokene sammen med en tie rod eller erstatte aksel rør med de som er laget for en bak-drivaksel.

sette det sammen

Hard-tail syklene er enkle å bygge, må du koble akselrøret til sykkel ramme med et sett av bakkenært parallelle ramme rails og ned-rør. Hard haler er lett, billig og morsomt, men kan være litt hardt på ryggen.
P Hvis du bygger en soft-tail sykkel, så du trenger en U-joint eller CV-joint utstyrt , artikulert drivaksel og "etterfølgende arm-type" suspensjon. Du kan koble den nedre kontroll armer (etterfølgende armene) til rammen med enten et sett med Heim ledd eller gummi foringer på hver ende. Støtt sykkel med coil-enn struts koblet til setet down-tube. For inspirasjon, trenger du bare ta en titt på den etterfølgende arm suspensjon av en Volkswagen Beetle, Citroen 2CV, Acura RSX eller en rekke vintage dra-syklistene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106788.html

Previous:
Next:

motorsykler