Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik finner du ut Motorcycle Jacket Size

Eie en spesiell jakke laget for motorsykkel ryttere har mange fordeler. Disse jakkene er tunge uten å være klumpete, og vil beskytte brukeren mot vinden, kaldt vær, og nedbør. For å få mest mulig ut av en motorsykkel jakke, er det viktig at du får riktig størrelse. Bestemme din motorsykkel jakke størrelse er lett, og tar deg tid til å finne ut dine kroppsmål er vel verdt det. Du trenger
Motorsykkel jakke størrelse diagram
Loose målebånd
Piece of paper
Blyant
Vis flere instruksjoner
en

Skaff en motorsykkel Jakken dimensjonering diagram fra selskapet eller butikken der du ønsker å kjøpe jakken.
2

Bruk et målebånd for å bestemme størrelsen på brystet eller bust. Legg målebåndet rundt kroppen din på brystet, trekke endene sammen i en tettsittende passform som ikke er for stram eller løs. Se på måling i inches, og ta det opp på et stykke papir.
3

måle og registrere dine midje målinger på samme måte. Sørg for ikke å forvirre midjen med hoftene, bør du meg måle så høyt opp, om ikke litt høyere enn navlen for midjemålet
4

Plasser tape på toppen av. skulderen og trekk den til håndleddet å bestemme ermet måling. Ta det opp med de andre målingene.
5

Bruk dine registrerte målinger for å sammenligne med målinger på dimensjonering diagrammet for å finne din størrelse. Mann størrelser er vanligvis bestemt av brystet målingen nøyaktig. For eksempel hvis brystet størrelse er 38 inches, så du vil være en størrelse 38. For kvinner er dimensjonering annerledes: Extra Small for en byste størrelse på 31 inches, Small for en byste størrelse på 33-34 inches, Medium for en byste størrelse på 35-36 inches, Large for en byste størrelse på 37-39 inches , og Extra Large for en byste størrelse på 40-42 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106789.html

Previous:
Next:

motorsykler