Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Stram framaksel på en Harley

Riktig installasjon av forhjulet kan bidra til å sikre en trygg tur for motorsyklisten . Forakselen skal strammes med riktig moment hver 10.000 miles eller når forhjulet er fjernet. Momentet Fremgangsmåten er relativt enkel , og skulle kreve det gjennomsnittlige rytteren ikke mer enn 10 til 15 minutter å utføre . Du trenger
SAE skralle satt
Long skrutrekker
Momentnøkkel
7/16-Inch borekronen
Vis flere instruksjoner
1

Løsne den fremre aksel mutteren med en SAE skralle hvis det ikke allerede er løst . Løsne , men ikke fjern de høyresidig slider cap nøtter med en SAE skralle , så vel.
2

Før en lang skrutrekker gjennom hullet på høyre side av akselen . Denne skrutrekker vil fungere som et håndtak for å holde den fremre akselen i å rotere ved forspenning . Stram akselmutteren til et moment på 50-55 fot pounds med en momentnøkkel mens du holder akselen stasjonær med skrutrekkeren .
3

Ta ut skrutrekkeren fra akselen og sette inn en 7 /16 -tommers boret inn i hullet. Trekk fremre høyre gaffel mot utsiden av motorsykkelen inntil det bare kommer i kontakt med borkronen . Stram glideren caps med et moment verdi av 5-11 ft- lbs . Fjern boret fra akslingen hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106790.html

Previous:
Next:

motorsykler