Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rengjøre luftfilteret på en Ninja 500

Din Kawasaki Ninja 500 luftfilter hindrer utenfor partikler fra å komme inn i motorsykkelens drivstoffsystemet og motor, som samtidig gir nok luft til å passere gjennom uten å påvirke ytelsen. Etter en stund vil smuss og partikler som blir sugd mot motoren akkumulere på papirfilter element, begrenser den innkommende luftstrømmen. For å beskytte motoren mot skade forårsaket av tett luftfilter, anbefaler Kawasaki en fullstendig rengjøring av luftfilter hver 12.000 miles. Men sjekk luftfilter med hyppigere mellomrom hvis du rir i støvete forhold. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
pipenøkkel
luftkompressor
Phillips skrutrekker
Høy Flashpoint forgasser rengjøringsspray
Butikk håndklær
SAE 10W30 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra Ninja 500, ved hjelp av setet låsen på venstre side av den bakre kåpe.
2

Løsne skruene fra bunnen av begge de bakre kåpe paneler, da de to boltene bli med panelene sammen nær baklys, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Ta tak i de bakre kåpe paneler og trekk dem av Ninja 500 er rammen.
3

Skru ut bolten fra bunnen av tanken med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Sett ventilen under venstre side av drivstofftanken til "Off" posisjon, trekk deretter bensinslangen av ventilen. Løft bunnen av drivstofftanken av motorsykkelens ramme, trekk den mot baksiden av motorsykkelen til den er fri for festeknastene nærheten styret.
4

Fjern bensintanken festebraketten fra Ninja 500 er ramme for å gi tilgang til luft-boksen, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Blås vekk støv og smuss fra toppen av luften boksen, ved hjelp av en luftkompressor. Skru begge bolter fra luftfilterdekslet, plassert på toppen av luften boksen, med en stjerneskrutrekker. Nå i luften boksen og trekk ut luftfilteret.
5

Rist luft filter for å fjerne løst støv eller rusk for filterelementet. Inspisere tilstanden til luftfilteret, på jakt etter åpenbare rifter eller punkteringer i filterelementet. Også inspisere tilstanden av svampen pakning på toppen og bunnen av filterelementet. Hvis luftfilteret er skadet på noen måte, erstatte den med et nytt filter.
6

Rengjør luftfilteret element, ved hjelp av en high-Flashpoint forgasser rengjøring spray for å oppløse en gjenværende skitt eller rusk. Blåse luft gjennom baksiden av luftfilteret for å fjerne eventuelle gjenværende rusk og tørke elementet.
7

Sug en butikk håndkle i ren SAE 10W30 motorolje. Forsiktig klapp oljet butikk håndkle mot den ytre overflaten av luftfilter element. Denne tynt lag med olje vil hindre fine støvpartikler trenger inn i inntaket system. La din luftfilter tørt i minst en time.
8

Sett luftfilteret, ved hjelp av omvendt metode for fjerning. Trekk til drivstoff tank boltene og bolten i bunnen av drivstofftanken til 77 tommers-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111013.html

Previous:
Next:

motorsykler