Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reparere en rusten Motorcycle Gas Tank

Reparere en rusten motorsykkel drivstofftanken er en to-trinns prosess. Ikke bare vil overflaten rust må repareres, er det nesten en garanti for at det er rust inne i tanken også. Den beste måten å gjøre en effektiv reparasjon som vil vare, er å verve hjelp av en kvalitet radiator butikk for ett trinn i prosessen. Resten, mens svært utfordrende, er et spørsmål om tålmodighet og utholdenhet. Du trenger
3/8-inch socket set
Skrutrekkersett
80-sandpapir
Lommelykt
Aceton
Aerosol primer
Safety respirator maske

Vis flere instruksjoner
en

Fjern tanken og inspisere rust. Hvis det har skadet tank til punktet for metallet være meget tynn og bryte av, vil tanken må erstattes. Hvis metallet er fremdeles lyd, inspisere innsiden av tanken med en lommelykt. Hvis drivstoffet har blitt liggende i tanken i lengre tid, vil det ha forårsaket rust. Ta tanken til en radiator butikk med et varmt kar og har tanken dynket i karet. Mekanikeren vil anbefale en behandling av bløtlegging og tetting inne i tanken.
2

Sand tanken med grov, 80-sandpapir. Dette er en aggressiv sandpapir som vil strippe alle maling og fjerne rusten. Strippe hele tanken ved å pusse det ned til bart metall.
3

Prep tanken for primer. Bruke sikkerhetsbelte respirator og tørk tanken ned med aceton for å fjerne eventuelle håndavtrykk eller sliping rester. Aceton er vannløselig slik at rydde opp med såpe og vann. Heng tank, om mulig, i en skyggefull, godt ventilert sted og spray 03:57 strøk med primer bort på tanken. La primeren flash (delvis tørr til et kjedelig utseende) mellom hvert strøk. La Tank henge og fullt tørke over natten. Tanken er nå klar til sand med fint sandpapir deretter male.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108011.html

Previous:
Next:

motorsykler