Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en forgasser i en 1996 GL1500

Langsiktig vedlikehold på 1996 Honda GL1500 road sykkel inkluderer gjenoppbygge forgassere for økt drivstoff levering ytelse. Carburetion omfatter to 36-mm Keihin konstant hastighet (CV) forgassere som du gjenoppbygge med deler fra en gjenoppbygging kit. Ombygging omfatter demontering og rengjøring av de viktigste komponentene i hver forgasseren før du installerer nye membraner, jet nåler, jetfly og pakninger. Jobben krever at du først fjerne setet og bensintanken for å få tilgang til og fjerne forgassere. Gjenoppbygge Keihin forgassere en om gangen på et bord eller arbeidsbenk i et godt ventilert område. Du trenger
Utility pan
skrutrekker
forgasser-rengjøring kurv
Forgasser rengjøringsmidler
Butikk rags
Trykkluftinstallasjoner canister
Keihin CV forgasser kits

Vis mer Instruksjoner
Demontering og rengjøring
en

Hold forgasseren over et verktøy pan. Løsne og fjern rustfritt stål, idle-blanding skruen fra bunnen av forgasseren med en skrutrekker. Ta vare på skruen og stammen våren. Ta ut og lagre skruene som fester flottørkammer i bunnen av forgasseren kroppen. Trekk av kammeret for hånd og tømme gjenværende bensin i pannen. Sett drivstoff kammer til side.
2

Løsne og fjern messing hoveddysen og treg jet fra bunnen av enheten med skrutrekkeren. Kast jets.
3

Trekk lang jet-nålen ut av porten der hoveddysen ble fjernet og kast den. Skru og redde den lille viktigste air jet på siden av porten der jet-nålen ble fjernet.
4

Fjern skruene som holder CV cap til toppen av forgasseren med en skrutrekker. Løft lokket av for hånd. Hente og lagre den interne sleidefjæren fra innsiden av enheten. Fjern og kast gummi membran.
5

Place forgasseren kroppen, drivstoff kammer, CV cap, sleidefjæren og den lille viktigste air jet i en forgasser-rengjøring kurv. Fordype kurven i forgasseren renere i 30 minutter. Fjern delene fra kurven og tørke hvert grundig med ren butikk filler.
6

Hold forgasseren over verktøyet pan. Tømme ut eventuelle gjenværende forgasser renere fra jet-portene på forgasseren med korte, direkte støt fra en trykkluft-beholderen.
Assembly
7

Hold forgasseren opp ned. Sett den nye jet-kanylen fra settet til den viktigste jet port. Skru det nye hoveddysen og mindre treg jet fra settet til de riktige portene for hånd. Stram hver stråle med skrutrekkeren.
8

Tre reddet viktigste air jet inn i siden av jet-nål port for hånd. Stram jet med skrutrekkeren til den stopper. Skru av jet 1 1/2 omdreininger med skrutrekkeren.
9

Plasser den nye drivstoff-kammer pakningen fra settet på undersiden av forgasseren og justere hullene for skruene. Fest renset drivstoff kammer og stram de lagrede skruer i et kryss og tvers mønster.
10

Tre rengjøres idle-blanding skruen på plass for hånd. Stram til det stopper med skrutrekkeren. Skru den idle-blanding skrue to hele runder med skrutrekkeren.
11

Hold forgasseren oppreist. Sett renset sleidefjær inn i toppen av forgasseren. Plasser den nye membranen fra settet på plass over våren. Monter lagret CV hetten på plass og fest den med de lagrede skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111476.html

Previous:
Next:

motorsykler