Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan til Mount Metzeler er Red Dot

Metzeler er en tysk produsent av dekk for motorsykler fra profesjonelle Supermoto racing sykluser til motor scootere. Metzelers er også fabrikken OEM dekk på mange europeiske motorsykler. Riktig dekk balanse er spesielt viktig i to-hjulinger. Ubalanserte motorsykkeldekk påvirke mer enn komfort, de kan føre til håndtering og kontroll problemer, og innvirkning sikker drift. Sideveggene på mange Metzeler dekkene er merket med rød prikk å indikere den letteste del av dekket. Metzeler dekk bør monteres med den røde prikken plassert ved siden av dekk ventil på felgen for riktig vektfordeling og balanse. Instruksjoner
en

Rengjør dekkanten og smør den med såpevann.
2

Observer rotasjonsretningen piler og den røde prikken står på dekk. Monter dekket slik at pilene peker i riktig retning av dekk rotasjon, og den røde prikken er plassert ved siden av dekk ventil.
3

Fjern ventil cap. Fjern ventilspindelen kjerne fra ventilen og blåse opp dekket til 40 psi til sete vulsten av dekket på felgen. Installere ventilen stammen kjernen og blåse opp dekket til produsentens anbefalte ridning press.
4

Kontroller at dekkanten sitter ordentlig på felgen. Hvis det ikke er det, luften ut av dekkene og gjenta sitteplasser prosedyren. Hvis du bruker en slange, sørg for at slangen ikke kommer i klem ved kanten under inflasjon.
5

Monter ventilen cap på dekk ventil.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111022.html

Previous:
Next:

motorsykler