Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Sportster Bolt Torque Specs

The Sportster er en linje av Harley-Davidson motorsykler først produsert i 1957. Ifølge entusiaster Allan Girdler et al., Dette gjør det uten tvil den lengste modellen i motorsykkel historie. Mekaniker Joe Minton advarer om at over-strammet boltene er sannsynlig å mislykkes til slutt, det er derfor det er lurt å vite de anbefalte dreiemoment spesifikasjoner og til å ansette en momentnøkkel. Sylinder Bolt

For mange Sportster fans, de berømte 42 fot-pounds av dreiemoment som trengs for å stramme sylinder bolten er en figur brennemerket inn i fantasien fra en tidlig alder. Minton forklarer at Harley-Davidson brukt mye tid på å komme fram til denne figuren. Han anbefaler at hvis du ønsker mer dreiemoment, bør du finpusse sylindere og stram dreiemoment plate bolter til samme spesifikasjon.
Hodet Bolt

Harley hode-moment metode harkens tilbake til en tid da dreiemoment spesifikasjoner var mindre vitenskapelig. Minton forklarer at fremgangsmåten krever bruk av en momentnøkkel, men ikke for endelig stramming. Først bør du pre-load boltene til ca 16 fot-pounds. Så, med en blyant, gjør et vitne preg på både topplokket og bolt. Deretter slår hodet bolt en ekstra kvart omdreining for å oppnå riktig moment.
Bilder Andre komponenter
p Med spesifikk referanse til XL Sportster 2004 til 2006, Clymer, den anerkjente reparasjon manuelle spesialister, anbefaler at topplokk brakett festeboltene er strammet mellom 17 og 24 fot-pounds. Rocker arm aksel boltene skal trekkes til 18-22 fot-pounds. For hex bolter og sekskant bolter, en figur av 135-155 tommers-pounds er spesifisert.
Generelle Torque spesifikasjoner

Ifølge Clymer, 2 SAE grade bolter, som angitt av Society of Automotive Engineers, bør strammes slik: En 1/4-tommers bolt skal strammes til seks fot-pounds. En 5/16-inch bolt skal strammes til 12 fot-pounds. For en 3/8-inch bolt, sett momentnøkkel til 20 fot-pounds. En 7/16-inch bolt skal strammes til 32 fot-pounds og en 1/2-inch bolt til 47 fot-pounds. Stram en 9/16-inch bolt til 69 fot-pounds. En 5/8-inch bolt skal strammes til 96 fot-pounds. En 3/4-inch bolt skal strammes til 155 fot-pounds. Still ditt momentnøkkel til 206 fot-pounds for en 7/8-inch bolt. En 1-tommers bolt skal strammes til 310 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110711.html

Previous:
Next:

motorsykler