Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Care for Suzuki S83

The Suzuki Boulevard 83 er en motorsykkel bygget for komfortabel kjøring på vei. V-twin, har 83 kubikk-tommers motor 72 hestekrefter fra fabrikken, rikelig med kraft for cruising nedover motorveien. The Boulevard 83 ble introdusert i Suzuki lineup i 2005, men produksjonen varte bare i tre år. Akkurat som alle sykler, krever Suzuki 83 en konsekvent vedlikeholdsplan for å holde turen glatt og som nye. Mens det er nok av sykkel mekanikere som har tune-up pakker tilgjengelig, service på motorsykkel hjemme er relativt enkel, og vil spare deg for penger. Du trenger
Aftermarket luftfilter
5W30 Motor olje og oljefiltre
Wrench satt
Recycling pan
mellomstore bøtte
Dish såpe
Skurebørste
Slange med sprøytemunnstykke
Automobile voks
Gamle T-skjorte
Vis flere instruksjoner
Bytt luftfilter
en

Løsne skruene som holder setet på Suzuki 83 til rammen. Løft setet opp for å få tilgang til luftfilteret boksen.
2

Løsne hardware som holder luftfilteret boksen sammen. Denne maskinvaren skal klikke på plass, så det krever litt innsats å trekke fra hverandre.
3

Trekk den gamle luftfilteret ut av sporet med hendene. Legg merke til at aksjen luftfilter er en spinkel, papir design. Ettermarkedet erstatning filtre er konstruert av en gjenbrukbar wire-maske materiale, øke ytelse og drivstoffeffektivitet i sykkelen. For fremtidig referanse, kan disse filtrene tas ut og rengjøres med riktig Rengjøringskit. Kast det gamle luftfilteret ordentlig.
4

Senk nytt luftfilter på plass, slik at den passer godt inn i luftfilter boksen. Lukk luftfilter boksen og fest knipser maskinvare for å lukke.
5

Fest Suzuki 83 førersetet og skru til boltene for å holde den til rammen igjen. Stram disse boltene til setet bedrifter på plass.
Bilder Bytt olje og oljefilter
6

Start Suzuki 83 motor og la den gå i en periode på ti minutter, oppvarming av motorolje og prepping det for drenering.
7

Position en olje resirkulering beholder under drenering pluggen på sykkelen. Ta av oljepåfyllingslokket å la oljen renne konsekvent og raskt.
8

Trekk pluggen ut fra olje-kupé og la all motoroljen renne helt inn i resirkulering container. Erstatte drenering pluggen når du er ferdig. Ikke hell denne oljen ned noen konvensjonell avløp. Kontakt din lokale forhandler for å få hjelp.
9

Slå oljefilteret cap mot klokken med nødvendig fastnøkkel til å fjerne. Trekk den gamle oljefilteret fra filterhetten og kast helt. Installer de nye olje-filter til filter cap. Slå filterhetten klokken med hånden til stramt.
10

Hell fire liter ny motorolje i motorolje kupé. Sett på oljepåfyllingslokket og starte motoren. Etter fem minutter, sjekk peilepinnen for olje-nivåer. Tilsett mer olje til motoren kupé om nødvendig.
Utseende
11

Fyll bøtte med varmt vann, og legger til et par kopper såpe mens vannet fylling til toppen. Holde Suzuki 83 utseende og motordeler rene vil sikre et elegant utseende og myk kjøring.
12

Skrubb motordeler, fendere og fairings av Suzuki 83. Sørg for at all skitt og rusk er helt skrubbet bort, så elementært oppbygging på kjernevirksomheten motordeler kan negativt påvirke motorytelsen. Fordi du nettopp har installert et nytt luftfilter, motorolje og oljefilter, områdene rundt disse delene skal allerede være tilstrekkelig ren.
13

Kople en slange til et vannuttak slik at du kan skylle såpevann ut av sykkelen. Spyl sykkelen grundig til all såpevann har rent ned på bakken.
14

Apply auto voks til en gammel T-skjorte som du ikke har noe imot å bruke for voks. De fleste nettsteder og voksing opplæringsprogrammer vil anbefale å bruke voks med en profesjonell rasping maskin, men bare en skvett av voks med bomull materiale virker like bra. Swirl voks på kroppen og ytterkledning av S83, og tørk bort når hele sykkelen er dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110923.html

Previous:
Next:

motorsykler