Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Screaming Eagle Super Tuner Instruksjoner

Screamin 'Eagle Super Tuner for Harley-Davidson motorsykler er en alt-i-ett-enhet som installeres mellom hjemmet eller bærbar datamaskin og din Harley datamaskin, slik at du kan finjustere ytelsen til sykkelen din å si alle situasjoner, alt fra drag race innstillinger å finne den optimale drivstofføkonomi for en langdistanse tur. Forsiktighet bør utvises, men som det er bestemte parametere av motorsykkelens eksisterende tuning som ikke bør tuklet med. Disse er skissert for deg når du installerer programvare på datamaskinen din, men hjelper deg til å unngå store skader på motorsykkelen motor. Du trenger
laptop eller hjemme-PC
Vis flere instruksjoner
en

Åpne pakken at Super Tuner kommer inn, og deretter laste ned programvaren for tuner inn datamaskinen. Følg instruksjonene for datamaskinen å få programvaren riktig installert før du fortsetter.
2

Plugg Super Tuner til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen som festes til enheten. Datamaskinens Programmet vil gå gjennom en rekke trinn som lar deg tilpasse motorsykkelens timing, bensininnsprøytning og en rekke andre faktorer. Følg instruksjonene nøye når du navigerer fra en skjerm til den neste.
3

Koble Super Tuner fra datamaskinen. Innstillingene du har valgt gjennom datamaskinens programvare vil forbli lagret i minnet for tuner og vil automatisk opplasting til Harley datamaskin når enheten er plugget i.
4

Åpne datatilkobling porten på Harley -Davidson. Avhengig av modell Harley, kan dette være plassert enten under førersetet eller inni en av sidedeksler. Hvis du trenger hjelp til å finne porten på din modell av sykkelen, ta kontakt med elektronikk delen av sykkelen bruksanvisningen for å finne den.
5

Koble kontakten fra Screamin 'Eagle Super Tuner inn data tilkobling port av motorsykkelen med tenningslåsen slås av.
6

Vri tenningsnøkkelen til "på"-posisjon. Du trenger ikke å starte motorsykkelen. Det vil kjøre gjennom en oppstartsfase. Etter ca 10 sekunder, trykker du på den sorte knappen på forsiden av Super Tuner-enheten. Lyset på enheten tennes. Ikke prøv å fjerne kontakten mens det røde lyset er på, eller du vil avbryte programmeringen. Det vil ta cirka fem minutter for lyset for å slå av.
7

Slå av motorsykkelen etter at lyset er slått av på Super Tuner, og deretter koble til datakabelen. Sett på sidedekselet eller setet på motorsykkelen, og deretter skru opp motorsykkelens motor. En prøvetur vil fortelle deg raskt om programmet hadde den effekten du ønsker på resultatene av motorsykkelen. Hvis det ikke er det, kobler du programmerer til datamaskinen, endre innstillingene og prøv på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111338.html

Previous:
Next:

motorsykler