Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Goldwing 1200 Tips og triks

The Goldwing GL1200 er en touring motorsykkel produsert av Honda. Standardmodellen GL1200 ble først introdusert i 1984. Denne motorsykkelen har en 72,1-kubikk tommer motor og en større ramme for å gi en jevn ride. I tillegg til standard GL1200, introduserte Honda Interstate og Aspencade modeller som GL 1200LTD, som har mer teknologi. De GL1200 sykler er populært for sin størrelse og lagringskapasitet, noe som gjør langdistanse motorsykkel reise komfortabelt og praktisk. Rustskader

Touring motorsykler som Goldwing GL1200 ofte reise over ulike terreng og er underlagt tøffe værforhold. Eksponering for regn, snø og andre elementer kan øke frekvensen av rustskader på motorsykkelen. Mange stater bruker salt for å smelte snøen i vinter, noe som ytterligere kan skade kroppen på sykkelen din. Å bremse effektene av rust, unngå å sykle på sykkel i dårlig vær når det er mulig. Noen ganger været er uforutsigbart, slik at du kan ta rust forebyggende tiltak etter sittende fast i dårlig vær. Etter hjemkomsten fra en tur, ta en slange og nøye spray skitt og rusk av sykkelen. Vær spesielt oppmerksom på undersiden av sykkelen, et område som ofte blir neglisjert, men får mest skade fra veiforhold.
Passenger Kommunikasjon

Goldwing GL1200 gir rikelig med plass til en fører og passasjer å kjøre trygt, men kommunikasjon er ofte et problem med motorsykkelkjøring. Hvis du tilfeldigvis har en Goldwing 1200LTD, da sykkelen kom med en innebygd driver-passasjer intercom system og stereo. Hvis du har standard Goldwing GL1200, er kommunikasjon vanskeligere. Du bør vurdere å kjøpe og installere et intercom-system på standard sykkel slik at du kan høre hva passasjeren din sier. Disse intercoms kan monteres direkte inn i hjelmen for hands-free kommunikasjon.
Pakking Saddlebags

Goldwing GL1200 leveres med flere Saddlebag oppbevaringsrom for å gjøre reisen enklere . Balanse er avgjørende for å opprettholde kontroll over et bevegelig motorsykkel, noen ekstra belastning kan forskyve balansen. Når du pakker dine salveskene, vurdere hvordan hvert element kommer til å påvirke motorsykkelens balanse og tyngdepunkt. Prøv å pakke tyngre elementer på bunnen for å holde tyngdepunktet lavt. Sørg for at hver side av sykkelen bærer lik vekt, så du har god balanse. Den øverste oppbevaringsrom, rett bak passasjersetet, er best reservert for lette elementer, som for eksempel en ekstra jakke eller hansker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108127.html

Previous:
Next:

motorsykler