Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tour på Small Motorsykler

Ifølge Motorsykkel Touring, er de viktigste aspektene i planleggingen av en tur først bestemme pålitelighet og komfort av motorsykkelen din, så hvor gøy du vurdere din tur, og deretter bæreevne av kjøretøyet. Å ha en stor motorsykkel er ikke obligatorisk for touring, men du må gjøre justeringer for å tilpasse størrelsen på sykkelen din. Du trenger
Motorsykkel
Maps
Saddle poser eller passasjer rygg
Sikkerhetsutstyr
Vis flere instruksjoner
en

Bestem en destinasjon basert på tilgjengeligheten av drivstoff. Plotte ut ruten din på et kart og merke der bensinstasjoner er tilgjengelig. Når touring på en liten sykkel, sørg for at veiene du har tenkt å ri tilby bensinstasjoner på ingen større avstander enn 100 miles fra hverandre eller mindre, avhengig av drivstofftank. Tenk om været når du velger din destinasjon. Du blir nødt til å pakke lett, slik at du ikke vil ha bod på sykkelen for elementer som tunge jakker hvis du går til et sted med dårlig vær.
2

Bestem bæreevnen din sykkel ved først å sjekke totalvekt (GVWR), som kan vanligvis finnes på et klistremerke på sykkelen din. Legg opp tørrvekten av motorsykkelen, vekten av væske i sykkelen og deg selv. Ifølge Motorsykkel Touring, veier bensin £ 6 per gallon, veier olje £ 1,8 per liter og kjølevæske veier £ 2 per liter. Trekk fra at totalvekt fra GVWR å bestemme hvor mye vekt kvote du kan bruke for bagasje. Med en liten motorsykkel, må du pakke lett.
3

Fyll gass tank, sjekke motorsykkelens væskenivået og fylle hvis nødvendig. Fordi de fleste små sykler ikke var ment for lang avstand touring, holde avstand kort, noe som åpner for en mer behagelig og hyggelig utflukt.
4

Pack lett og ta med bare det som er absolutt nødvendig. Bruk salveskene hvis sykkelen din tillater det eller legge en passasjer rygg (en "sissy bar"), som kan tjene som et sted å lagre utstyr. Alternativt, de fleste små sykler har lagringsplass under setet for deg å sette dine ting. Bo på hotell underveis for å unngå å bære elementer som soveposer og telt, og dermed enkle å bære.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108045.html

Previous:
Next:

motorsykler