Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Oil i Softail

Regelmessig endre motorolje på din Harley-Davidson Softail motorsykkel er en av de viktigste vedlikeholdsprosedyrer du kan utføre og det kan legge år til livet av turen. Harley angir et oljeskift hver 5000 miles. Med litt øvelse, bør du være i stand til å skifte olje og filter på sykkelen i 30 minutter eller mindre. Du trenger
oljeavtappingsbeholder
flat skrutrekker sortiment
filternøkkelen
Butikk håndklær
3 liter ny olje
Nytt olje filter
Vis flere instruksjoner
en

Kjør motoren på sykkelen for å oppnå normal driftstemperatur. Slå av tenningen.
2

inn en oljeavtappingsbeholder under motorsykkelen. Lirk avløpsslangen fra braketten ved hjelp av en stor flat skrutrekker. Fjern motoren peilepinnen og sett den til side.
3

Fjern pluggen fra olje avløpsslangen på nedre høyre side av motorsykkelen med en passe stor flat skrutrekker. Plasser enden av dreneringsslangen over oljen renne pannen og la all oljen renne ut.
4

Sett på plass tappepluggen inn i avløpsslangen og klippet slangen tilbake på plass.

5

Flytt oljeavtappingsbeholder under oljefilteret området. Fjern det gamle oljefilteret med et filter skiftenøkkel. Noe olje renne ned i pannen. Rengjør filteret montering sjefen over noen gamle olje eller skitt med en klut.
6

Gni en liten mengde ny, ren olje på pakningen på det nye oljefilteret. Monter filteret på filteret sjefen, snu den for hånd. Når pakningen kontakter fjellet, slå filteret ytterligere 1/2 til 3/4 omdreining.
7

Fyll tanken med 3 liter passende motorolje Start motoren og observere filter og avløp slange for eventuelle lekkasjer. Slå av motoren.
8

Kontroller oljenivået på peilepinnen med sykkelen oppreist og nivå med motoren varm. Tilsett olje opp til streken, om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106838.html

Previous:
Next:

motorsykler