Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kontrollere oljen på en 1978 Honda Goldwing

Hondas flaggskip touring motorsykkel, det Goldwing , har vunnet affeksjon av millioner av motorsyklister over hele verden. 1978 Goldwing inneholdt en 999cc horisontalt motsetning firesylindret motor som tilbys glatt og kraftig gassrespons , og legger til trivsel og komfort for en lang tur . Dessverre , hevet den komplekse arrangement av motoren den enkle oppgaven med å kontrollere motorens oljenivå for høye nivåer av frustrasjon , takket være vanskelig å finne oljekontrollindikatoren skjult på motoren. Du trenger
Flat skrutrekker
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Velg en plan område å parkere motorsykkelen og plassere den på sitt senter stativ .
2

Plasser deg på høyre side av motorsykkelen . Finn oljekontrollindikatoren på motoren mellom eksosrøret og den bakre bremsepedalen. Oljekontrollindikatoren vil fremstå som en rund port med en slotted skrue .
3

Drei skruen med klokken en halv av en sving med en flat skrutrekker . Dette vil slå den indre vindusvisker for å fjerne noen film på synet glass. Bruk en lommelykt til å belyse synet glass. Ideelt sett bør oljenivået være ved eller nær sentrum av seglasset . Legg oljen sakte i olje filler på motoren for å heve oljenivået ved behov . Hevert en liten mengde olje ut av motorens olje filler med en håndpumpe for å senke oljenivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107012.html

Previous:
Next:

motorsykler