Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Yamaha Motor Starter

En startmotoren er en viktig komponent i en Yamaha motorsykkel, slik at motoren kan startes med et trykk på en knapp. Fjerning av en feil starteren er ikke en komplisert oppgave, men hvor mye arbeid som kreves, avhenger av hvilken type motorsykkel du eier. Cruiserskateboards modeller, slik som Virago og V-Star, er utstyrt med startere på forsiden av motorer for lett tilgang. Sport modeller, som for eksempel R1 og R6, har forrett motorer som er under deres fairings, luft bokser og drivstoffsystem. Du trenger
Allen fastnøkkel
Phillips skrutrekker
service stativ
Pipenøkkel og stikkontakter
Vis flere instruksjoner
Cruiser Models
1

Fjern setet fra din Yamaha motorsykkel for å få tilgang til batteriet ved å benytte enten tastet sete låsen eller ved å skru av setets festebolter med en umbraconøkkel. Koble fra batteriets negative kabel med en stjerneskrutrekker. Trekk kabelen vekk fra batteriet og motorsykkelens ramme.
2

Place din motorsykkel på sitt senter stand, hvis montert, eller plasser den på en tjeneste stativ.
3

Trekk gummi oppstart av av startmotoren elektriske ledninger. Skru av mutteren fra startmotoren terminal med en pipenøkkel. Trekk ledningen ut av terminalen.
4

Løsne skruene som fester startmotoren til forsiden av motorens veivhus med en pipenøkkel. Trekk i ut av motorens veivhuset, og trekk den bort fra motorsykkelens ramme.
Sport Models
5

Fjern setet fra din Yamaha motorsykkel for å få tilgang til batteriet ved å utnytte ved hjelp av enten tastet sete låsen eller ved å skru av setets festebolter med en umbraconøkkel. Koble fra batteriets negative kabel med en stjerneskrutrekker. Trekk kabelen vekk fra batteriet og motorsykkelens ramme.
6

Place din motorsykkel på sitt senter stand, hvis montert, eller plasser den på en tjeneste stativ.
7

Sett gasstanken drivstoff ventilen til "Off" posisjon. Fjern boltene fra forsiden og i bunnen av drivstofftanken med en pipenøkkel. Trekk Drivstoffslangene ut av tankens drivstoff ventil, løft tanken bort fra motorsykkelens ramme.
8

Fjern skruene som fester luften boksen til motoren med en stjerneskrutrekker. Løsne klemmene som fester luften boksen til forgassere eller throttle organer med en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen ut av motoren.
9

Løsne klemmene som fester forgassere eller throttle organer til motoren med en stjerneskrutrekker. Trekk forgassere eller throttle organer av av motoren for å få tilgang til startmotoren.
10

Trekk gummi oppstart av av startmotoren elektriske ledninger. Skru av mutteren fra startmotoren terminal med en pipenøkkel. Trekk ledningen ut av terminalen.
11

Løsne skruene som fester startmotoren til motorens veivhus med en pipenøkkel. Trekk i ut av motorens veivhuset, og trekk den ut av fra motorsykkelens ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110599.html

Previous:
Next:

motorsykler