Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda XL500R Spesifikasjoner

The Honda XL500R var en enduro, off-road motorsykkel på ca 500 cc som også kan brukes som en gate sykkel. Den store ulempen med å bruke sykkelen på veien var enduro-style setehøyde, ca 35 inches. Den ble bygget i 1981 og 1982 bare. Motor

XL500R hadde 497 kubikkcentimeter eller 30,33 kubikk inches av motorens slagvolum (volum refererer til volumet av sylinderne feid av stemplene). Motoren hadde en enkelt sylinder, med fire ventiler, og var fire slag (stemplene tok fire slag å fullføre en motor syklus). Det var luftkjølt, og hadde en Keihin forgasser. Drivstoffet ble kontrollert av en overhead cam system som drev ventilene direkte fra kamaksel uten å bruke trykk-stenger.

Boring og slaglengde på motoren var 3,5 x 3,1 inches. Bore er diameteren til motorens sylinder åpning og slag er den totale avstanden stempelet opp og ned langs. Motoren hadde et kompresjonsforhold på 8,6 til en. Kompresjon er forholdet mellom volumet mellom stempel og topplokk før og etter en kompresjonstakten.

XL500R motoren produserte 27 hestekrefter ved 5500 omdreininger per minutt.
Transmission, Bremser og fjæring

Overføringen av XL500R brukt en kjede final drive system (bakhjulene ble slått av en kjede drevet av motoren) med fem manuelle girkasser. Bremsene var trommelbremser både foran og bak hjulene. (Trommelbremser er plassert inne i hjulet og utvide for å bremse hjulet gjennom friksjon).

XL500R hadde forgaffel med spiralfjærer for suspensjon og bak på sykkelen hadde en Honda Pro-link hjuloppheng (a svingarm med ett enkelt støt, som Yamaha Monodemper).

Mål og Electrics

The forhjul var 3,00 til 23 og bakdekket var 4.60- 18 størrelse. Forhjulet var 21 inches i diameter og bakhjulet var 17 inches. Sykkelen veide 335.1 pounds og hadde en 2,77-liter drivstoff kapasitet. Sykkelen hadde en toppfart på 83 miles per time og kan akselerere fra null til 60 miles per time på 7,2 sekunder.

XL500R hadde en kickstart, en 12-volts elektrisk system og en kondensator utslipp tenningssystem. Sykkelen i 1982 kom i rødt bare (ramme, fendere, gass tank og side deksler) med svarte seter, motor og gaffel støvler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108262.html

Previous:
Next:

motorsykler