Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er symptomene på ATV motorer som kjører Too Rich?

Nesten hver all-terrain vehicle produsert siden 1980-tallet er avhengig av en forbrenningsmotor som strømkilde. For å kunne fungere effektivt, krever motoren et bestemt forhold mellom luft og brennstoff for å skape den forbrenningsluft kraft det er behov for. En rik driftstilstand er forårsaket ved tilsetning av mer brensel inn i blandingen. Selv om det kan være litt nyttig i visse tilfeller kan en rik tilstand skape problemer for ATV. Forstå luft og drivstoff blandinger

Forbrenningsmotorer krever to ting for å generere strøm: luft og drivstoff i form av flytende bensin. Begge er blandet inne i ATV forgasseren, hvor små dyser, kalt dyser, spray en tilmålt mengde bensin i luften som blir trukket gjennom forgasseren sin innløp og inn i motoren. Brennstoffet suspendert i en blanding forstøves, eller redusert til små dråper, som hjelper tenningen innen motoren. Mens brenselet selv er brennbar, forbedrer nærvær av oksygen i luften av drivstoffets evne til å antenne og forbrenne. De fleste forgassere er forhåndsinnstilt til å gi nok drivstoff inn i innkommende luftstrømmen for å gi den mest effektive blanding mulig.
Virkningene av en rik Operating tilstand

tillegg av mer drivstoff inn i luftstrømmen, enten gjennom bevisste endringer eller gjennom en mangel på vedlikehold, vil manifestere seg som et tap av makt eller fosser. Dette er forårsaket av den manglende evne til drivstoffet antennes effektivt uten tilstedeværelse av luft. For eksempel kan et bål være stoked ved å forsiktig blåse luft over det. Det samme ville slukke brann hvis det ble plassert i en fullstendig vakuum, fordi oksygen forsvinne. Det samme skjer innen motor når oksygennivået er senket eller drivstoff nivåene økt. Visuelt vil en rik kjører tilstand forlater ofte våt, svart utseende fra uforbrent drivstoff på ATV tennpluggen. Som en bieffekt vil ATV drivstofføkonomi minke, fordi den bruker mer drivstoff enn normalt.
Mulige årsaker

En helt lager ATV kan møte en rik tilstand av flere grunner. Først vil en skitten luftfilter redusere mengden luft som kommer inn i motoren. Likeledes vil en skadet eller feil satt forgasseren flyte tillate mer drivstoff inn i forgasseren, slik at overflødig å bli trukket inn luft og drivstoff blanding. Hvis ATV drives i høyereliggende områder, vil nedgangen i ambient oksygen også føre til en rik tilstand. Imidlertid er den mest sannsynlige årsaken til en rik tilstand den endring av forgasseren sin drivstoffinnstillingene gjennom utskifting av sitt drivstoff jetfly. De fleste ATV eiere erstatte jetfly for å "tune" maskinen for bedre ytelse, noe som kan gjøres forutsatt at luftinntak og eksosanlegg er endret for å passe.
Festing problemet

finne en løsning til en rik driftstilstand avhenger i stor grad på eventuelle endringer gjort til maskinen og hvor den blir ridd. En helt bein-aksjen ATV kunne ha nytte av en rengjøring - eller utskifting - av luftfilteret for å sikre at nok luft er nå motoren. På samme måte kan sjekke forgasseren er float level hindre forgasseren fra over-fylling. Husk imidlertid at hvis du bruker ATV i store høyder, redusere forgasser jets av en full størrelse bidra til å gjenopprette makt. Til slutt må modifiserte ATV har også en frittflytende luftfilter og eksos installert for å dra nytte av en større jet drivstoff. Uten disse ekstra elementer, vil forgasseren rett og slett bruke mer drivstoff og gjøre mindre strøm med aksjen luftgjennomstrømningsinnstillingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111584.html

Previous:
Next:

motorsykler