Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre styret på en Honda Rebel

Når du blir vant til riding Honda Rebel motorsykkel, vil du oppdage at du vil ønske å endre visse lagervarer å gjøre turen en unik passform til din stil. En av de fineste tingene om Rebel er enkelheten som den er utformet. Endre noe sånt styret, som vil dramatisk påvirke utseendet og følelsen av Rebel din, er enklere enn på andre motorsykler som har lastet sine barer med målere. Du kan endre styret på en Honda Rebel på en ettermiddag. Du trenger
Flat skrutrekker
Allen fastnøkkel
Throttle kabel (hvis nødvendig)
Brake-kabel (hvis nødvendig)
Vis flere instruksjoner
1

Skyv håndtakene frem dine styret. Du kan fjerne den venstre grep og høyre gasshåndtaket ved å ta tak i dem og dra dem av styret. Du må kanskje rocke grep mens du trekker i for å bryte sug forseglingen før de vil gå av.
2

Bruk skrutrekkeren til å løsne klemmen som holder bremsehendelen på styret. Den lille skruen er under klemmen band. Dra bremsespaken av.
3

Lirk dekker av de innvendige boltene som holder styret på plass. De Allen bolter er satt i en plate i midten av styret, i nærheten av bensintanken.
4

Bruk umbraconøkkel for å løsne boltene i holdeplaten. Platen er laget av to halvdeler som holdes sammen ved hjelp av trykket av boltene og låsing av styre på plass mellom dem. De to platene vil skille seg, og du kan skyve styret ut mellom dem.
5

Sett dine nye håndtak mellom platene, og stram Allen bolter. Reversere resten av disse trinnene for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106567.html

Previous:
Next:

motorsykler