Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge Yamaha YTM 225DX er forgasser

Gjenoppbygging forgasseren på en Yamaha YTM 225DX tre hjul ATV er like enkelt som det blir. Enkelheten av Mikuni VM-24 forgasseren gir uerfarne mekanikere en innføring i grunnleggende forgasser funksjoner. Fjerne enhet for ombygging er et spørsmål om å koble fra drivstoffslangen og gassvaieren, og fjerne luften renere før du tar forgasseren av inntak manifold. Gjenoppbygge Yamaha YTM 225DX forgasseren ved hjelp av deler fra en gjenoppbygging kit. Du trenger
Mikuni VM-24 forgasser kit
Utility pan
Metric fastnøkkel
skrutrekker
forgasser kurv
Latex hansker
forgasser
Butikk filler

Vis flere instruksjoner
demontering og rengjøring
en

Hold forgasseren over et verktøy pan. Løsne og fjerne den messing tappepluggen i bunnen av drivstoffskål med en metrisk nøkkel. Tømme bensin fra bollen i pannen. Sett pluggen i en forgasser renere kurv.
2

Snu forgasseren over. Fjern de fire skruene på drivstoff bolle med en skrutrekker. Ta bollen av forgasseren og kast pakningen. Sett drivstoffskålen i renere kurv.
3

Ta tvilling float off bunnen av forgasseren og plassere den i renere kurv. Løsne og fjerne nålen ventilsammenstillingen på undersiden av forgasseren med et metrisk nøkkel. Kast messing nål ventil og plassere menigheten i kurven.
4

Løsne og fjern messing pilot jet og større hoveddyse fra undersiden av forgasseren kroppen med en skrutrekker. Kast begge jets.
5

Snu forgasseren oppreist. Løsne og fjerne forgasseren cap for hånd. Trekk throttle-retur våren, throttle-side stempel og lang jet nålen ut av forgasseren for hånd. Plasser delene i renere kurv.
6

Fjern pilot-luft skruen og den inaktive justeringsskruen fra siden av forgasseren med skrutrekkeren. Sett begge skruer og fjærer i kurven. Plasser forgasseren i kurven.
7

Ta på gummihansker. Senk renere kurven i boks med forgasseren renere i 30 minutter. Skyll delene med rent vann og tørk hver med butikk filler.
Rebuild
8

Installer pilot-luft og inaktiv justeringsskruer og demme fjærer inn i siden av forgasseren med skrutrekkeren. Sett jet nål, throttle-slide stempel og gassen returfjær inn i toppen av forgasseren.
9

Plasser den nye hetten skive fra gjenoppbyggingen kit på forgasseren og skru forgasseren cap på ved hånd.
10

Snu forgasseren over. Installere den nye messing pilot jet og viktigste jet inn på undersiden av forgasseren med skrutrekkeren. Sett nålen ventil montering og ny nål ventil fra settet i bunnen av forgasseren og stram montering med skrutrekker.
11

Trykk den rengjorte tvilling flyte i posisjon på undersiden av forgasseren ved hånd. Settes skålen pakningen fra settet på kanten av drivstoffskål. Fest bollen til forgasseren med de lagrede skruer. Sett den nye tetningsringen på forsiden av forgasseren flens før du installerer forgasseren på inntak manifold på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111319.html

Previous:
Next:

motorsykler