Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Raider Ytelse

Yamaha Raider har et klassisk " chopper " design med forhjulet godt foran kroppen og setet sett lavt innenfor rammen. Til tross for sin vanskelige å manøvrere layout og stor størrelse , beholder Raider sporty egenskaper . Stil
p Hvis du er sjenert , dette er ikke din sykkel , den Raider er imponerende og imponerende . Med en akselavstand på 71 inches , store dekk og en fremtredende frontlys , er denne maskinen stort. Den store motoren gjør en sterk og skurrende lyd og lanserer sin makt med to gigantiske , blanke eksosrør . Den tynne og skarpe hjul eiker kontrast med en tykk og strømlinjeformet kropp for en dramatisk visuell effekt.
Engine

høy ytelse V -twin -motoren har to store sylindere som kan oppnå en forskyvning av 1854 cc. Vinkelen mellom de to sylindrene er 48 grader . Til tross for en klassisk overhead - ventil design , puster hver sylinder gjennom fire ventiler. Boringen er 3,9 inches , mens hjerneslag er en lang og imponerende 4,6 inches , slik at motoren til å produsere sterke dreiemoment ved lave turtall .
Resultatutvikling

stor motor produserer £ 106 fot dreiemoment på bare 2500 rpm , ifølge Top Speed ​​nettstedet. Maksimal hestekrefter kommer tilsvarende tidlig på 4500 rpm . Toppfarten av motorsykkelen er 125 miles per time, noe som for en sykkel som veier 728 pounds er en imponerende hastighet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109857.html

Previous:
Next:

motorsykler